Bărbat arestat după ce şi-a agresat fiul vitreg care are probleme de sănătate! Şi fratele vitreg al victimei este trimis în judecată

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 12:38
Bărbat arestat după ce şi-a agresat fiul vitreg care are probleme de sănătate! Şi fratele vitreg al victimei este trimis în judecată GALERIE FOTO
Bărbatl se află acum în stare de arest. Sursa foto - facebook

Un bărbat din Suceava a fost trimis în judecată, în stare de arest, după ce şi-a agresat fiul vitreg care are probleme de sănătate. Şi fratele vitreg al victimei a fost trimis în judecată, dar în libertate. Cei doi, au agresat victima cu pumnii şi toporul.

Bărbat arestat după ce şi-a agresat fiul vitreg care are probleme de sănătate!

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii l-au trimit în judecată pe tatăl vitreg, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la violenţă în familie cu referire la infracţiunea de omor.

Același lucru a pățit și fratele vitreg, dar acesta se află în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la violenţă în familie cu referire la infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Şi fratele vitreg al victimei este trimis în judecată

Procurorii spun că victima are de mai mulţi ani probleme grave de sănătate, iar în luna decembrie 2018 tatăl vitreg a fost desemnat asistent personal, având salariu lunar.  “În ultima perioadă între inculpat şi victimă au avut loc adeseori certuri şi discuţii în contradictoriu, dar şi episoade violente, în special în perioadele când ambele persoane consumau băuturi alcoolice.

În concret, persoana vătămată reproşa tatălui său vitreg că toate bunurile din gospodărie îi aparţin, sunt cumpărate cu banii pe care primăria îi dă acestuia ca să-l îngrijească, în realitate tatăl său vitreg nu se ocupă de el în niciun mod”, se arată în comunicat.

La data de 30 noiembrie 2019 la locuinţa tatălui vitreg se aflau mai multe persoane care au consumat băuturi alcoolice. Printre acestea erau şi fiul vitreg şi un fiu natural al bărbatului şi totodată frate vitreg cu victima, cei doi având aceeaşi mamă.

În jurul orei 19:00, pe fondul stării de ebrietate în care au ajuns, fiul vitreg i-a reproşat tatălui vitreg că nu are grijă de el, iar acesta s-a enervat şi a început să-l ameninţe. În acelaşi timp, fiul bărbatului a început să-şi lovească cu pumnii fratele vitreg.

Între timp, tatăl vitreg a părăsit locuinţa, a mers în şură de unde a luat un topor, a revenit în casă şi profitând de faptul că victima era căzută pe hol, imobilizată de fratele vitreg, a încercat să o lovească în cap cu toporul.

Bărbatul a reuşit să scape la un moment dat şi să fugă spre locuinţa sa, care era în aceeaşi curte. El a urmărit de tatăl şi fratele vitreg., iar cel din urmă a început să lovească victima cu pumnii. Apoi a apărut şi tatăl vitreg care şi-a lovit fiul vitreg cu toporul în cap, aplicându-i patru, cinci lovituri cu muchia toporului, până când acesta şi-a pierdut cunoştinţa.

Cei doi agresori au abandonat victima, au mers la locuinţa lor şi s-au culcat. Un martor al scenei a sunat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj medical care l-a transportat pe bărbat la spital pentru îngrijiri medicale. Victima a avut nevoie de aproximativ 50 de zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Suceava.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×