Bar Refaeli a născut o fetiță. Este al treilea copil al modelului israelian în trei ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/01/2020, 20:22
Bar Refaeli a născut o fetiță. Este al treilea copil al modelului israelian în trei ani
Bar Refaeli a născut o fetiță într-o clinică din Tel Aviv. Sursa foto: Instagram

Modelul israelian Bar Refaeli a născut o fetiță, al treilea copil în trei ani. Vedeta și partenerul ei, omul de afaceri Adi Ezra sunt cu siguranță cei mai fericiți oameni din lume.

Bar Refaeli a născut o fetiță sănătoasă la o clinică din Tel Aviv, a treia în trei ani

Presa internațională a scris despre venirea pe lume a celui de-al treilea bebeluș al modelului evreu încă de miercuri, însă nu fusese confirmată informația de vreunul dintre cei doi părinți.

În cele din urmă, Bar a postat o fotografie de la clinica Sourasky din Tel Aviv ieri, acolo unde a născut o altă fetiță.

Fotomodelul, acuzat de spălare de bani de Autoritatea Tributară din Israel

Refaeli, 34 de ani, și Ezra, 44, mai au două fetițe împreună: Liv, de doi anișori și Elle, de doar un an, scrie hola.com.

Ber a anunțat cea de-a treia sarcină printr-un videoclip postat pe Instagram în vara anului 2019. Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio este împreună cu omul de afaceri israelian de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2015.

Potrivit presei de la Tel Aviv, Bar a născut pe cale naturală, așa cum s-a întâmplat și la nașterile primelor două fetițe, Liv și Elle.

Numele modelului a fost implicat într-un mare scandal penal în ultima vreme. Autoritatea tributară din Israel (Fiscul) a acuzat-o pe vedetă de spălare de bani într-un proces în care au fost implicați și părinții fotomodelului, Rafi și Tzipi Refaeli.

Faptele pentru care modelul riscă să stea un an și jumătate în pușcărie ori să plătească o amendă penală de 8 milioane de euro s-ar fi petrecut între 2009 și 2010.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×