Bancomat aruncat în aer de hoți, în Sinaia. Indivizii sunt căutați de poliție

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/02/2020, 09:08
Bancomat aruncat în aer de hoți, în Sinaia. Indivizii sunt căutați de poliție
Un bancomat a fost aruncat în aer la Sinaia. Hoții sunt căutați. Sursa foto: Hepta.ro

O explozie puternică s-a auzit la primele ore ale dimineții la un bancomat din Sinaia. Mai multe persoane neidentificate la această oră au aruncat în aer bancomatul aflat în apropierea unui hotel și au furat toți banii pe care i-au găsit.

Hoții au furat banii dintr-un bancomat, din Sinaia

Un bancomat din stațiunea montană Sinaia a fost distrus aproape în totalitate de mai mulți indivizi necunoscuți. Hoții au dat atacul la primele ore al dimineții, undeva în jurul orei 4.00 și nu s-au sfiit că sunt prinși având în vedere că bancomatul se află în apropiere de un hotel.

Anchetatorii au ajuns la fața locului și au început cercetările în vederea găsirii făptașilor care au fugit de la locul faptei. Momentan nu se cunoaște suma pe care au sustras-o indivizii din bancomatul din Sinaia, persoanele necunoscute fiind căutate de oamenii legii.

Indivizii sunt căutați de autoritățile din stațiunea Sinaia

„În această dimineață, în jurul orelor 04:00, am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Sinaia, a avut loc o explozie la un bancomat amplasat lângă o unitate hotelieră.

La acest moment, o echipă operativă efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt și identificării autorilor”,  au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova, informează romaniatv.net.

Incidente similiare petrecute și în trecut pe teritoriul țării noastre

Din păcate, acest incident nu este singular. În decembrie 2019 hoții au aruncat în aer un bancomat la Poiana Brașov. De remarcat că bancomatul era amplasat în incinta complexului turistic Șura Dacilor, iar hoții ar fi sustras suma de 100.000 de lei și 1.000 de euro.

Explozia din luna decembrie a fost provocată cu gaz metan, dar reprezentanții Poliției Brașov nu au dorit la vremea respectivă să comenteze incidentul. Se pare că hoții apelează tot mai des la explozii controlate pentru a arunca în aer bancomantele.

Interesant este că și anul trecut, în noaptea de 28 spre 29 decembrie, a fost spart bancomatul din cartierul brașovean Răcădău. La momentul respectiv anchetatorii au ajuns la concluzia că hoții au plecat cu 160.000 de lei.

„Cercetăm întreaga situație. Da, într-adevăr, toate indiciile duc spre faptul că a avut loc o explozie prin care bancomatul a fost aruncat în aer. Se cunoaște și suma care a dispărut.

Nu se cunosc însă persoanele care au produs această explozie. Analizăm filmările de pe camere și un răspuns vom avea în curând”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov la vremea respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×