Băieții Ilenei Ciuculete regretă enorm moartea lui Cornel Galeș! Ce sumă de bani au pierdut

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 21:30
Băieții Ilenei Ciuculete regretă enorm moartea lui Cornel Galeș! Ce sumă de bani au pierdut
Băieții Ilenei Ciuculete au pierdut averea mamei lor. Sursa foto: clik.ro

Cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete întâmpină probleme serioase, după moartea lui Cornel Galeș! Aceștia au șanse extrem de mici să mai recupereze ceva din averea răposatei lor mame. Urmașii lui Ileana Ciuculete îl acționase în instanță pe Cornel Galeș pentru recuperarea averii mamei lor.

Băieții Ilenei Ciuculete au pierdut averea mamei lor

Instanța le-a dat câștig de cauză în primă instanța, iar Cornel Galeș ar fi trebuit să le plătească acestora suma de 68.500 de euro. Impresarul a făcut însă recurs la decizia din primă instanță, iar procesul trebuia să se judece la a doua instanță.

Soarta a făcut însă ca fostul impresar Cornel Galeș să moară într-un accident rutier, care a avut loc în Spania, iar procesul, în astfel de cazuri, se suspendă pe termen nelimitat, potrivit wowbiz.ro. Așadar, șansele ca Mugurel și Cristi Sfetcu să mai vadă vreun cent din banii respectivi au scăzut vertiginos.

Procesul dintre Cornel Galeș și urmașii Ilenei Ciuculete, suspendat pe termen nelimitat

La sfârșitul săptămânii trecute, Tribunalul București a suspendat pe durată nedeterminată apelul legat de averea Ilenei Ciuculete și depus de Cornel Galeș cu câteva luni înainte să moară. Procesul a fost suspendat conform dispozițiilor din art 412, alin 1, pct 1, procedură civilă, care specifică faptul că ”Judecarea cauzelor se suspendă de drept prin decesul uneia dintre părți, până la introducerea în cauză a moștenitorilor, în afara de cazul în care partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora”.

Acest lucru înseamnă că cei doi frați nu mai au cu cine să se judece, cel puțin până la deschiderea succesiunii lui Cornel Galeș. Fiica lui este singura moștenitoare, însă relațiile dintre cei doi nu erau deloc bune, iar fata ar însemna că este bună de plată, dacă va deschide succesiunea pentru averea tatălui său.

Imediat cum aceasta ar deschide succesiunea și ar deveni moștenitoarea lui Cornel Galeș, procesul s-ar redeschide, iar copiii Ilenei Ciuculete ar cere suma respectivă de la fiica lui Cornel Galeș.

În noiembrie 2018, instanța a decis că văduvul interpretei trebuie să le plătească fraților Sfetcu suma de 68.500 euro, bani proveniți din vânzarea vilei din zona 1 Mai în care a locuit Ileana Ciuculete.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×