Categorie: Autor:

Băieții Ilenei Ciuculete, proces cu tatăl vitreg! ”La cimitir nu a mai trecut de două luni jumătate”

Băieţii Ilenei Ciuculete continuă războiul în instanță cu tatăl lor vitreg și îl acuză pe acesta că nu a declarat toate bunurile la notar! Mai mult, cei doi fii ai regretatei cântărețe de muzică populară îl acuză pe Cornel Galeș că vrea avere, dar pe la cimitir nu a mai trecut de aproape trei luni! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Am fost la notar cu el la 6 zile după ce a murit mămica. Nu a spus nimic de banii pe care i-a luat pe vila vândută, cei 185.000 de euro, care i-au intrat în cont în ziua în care a murit ea. Acum suntem în proces cu el. Avem termen pe 10 august”, a spus Cristian Sfetcu, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete.

Citește și Nicoleta Voica s-a cununat pentru a 4-a oară! Cine este alesul inimii sale!

Băieții Ilenei Ciuculete, proces cu tatăl vitreg. ”Nu lasă Dumnezeu lucrurile aşa”

“La mămica la cimitir nu s-a mai dus de două luni jumătate, îi pun flori oamenii de la cimitir şi Nea Nelu Ploieşteanu, care merge acolo la băiatul său, îngropat chiar lângă mormântul ei. El o să plătească cu vârf şi îndesat, nu lasă Dumnezeu lucrurile aşa!”, a spus Mugurel, celălalt fiu al artistei.

Ileana Ciuculete a murit la 64 de ani, pe data de 14 martie 2017. Soțul artistei, Cornel Galeș, a fost fotografiat, la scurt timp după moartea Ilenei, în compania unei femei blonde. Cei doi se sărutau pătimaș.