Momente dramatice la înmormântarea lui Cornel Galeș. Claudia, fiica impresarului, absentă – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/12/2019, 13:59
Momente dramatice la înmormântarea lui Cornel Galeș. Claudia, fiica impresarului, absentă – Video
Momente dramatice la înmormântarea lui Cornel Galeș. Fiica impresarului nu a putut fi prezentă. Sursa foto: click.ro. Colaj realizat de Fanatik

Astăzi, la înmormântarea lui Cornel Galeș, Claudia, fiica fostului impresar nu a putut să ajungă întrucât lucrează la stewardesă la o companie aeronautică, însă a rugat-o pe fosta iubită a tatălui ei să se ocupe de tot.

Momente emoționante la înmormântarea lui Cornel Galeș: Claudia nu a putut fi prezentă azi

Aseară, la priveghi, au ajuns în mod surprinzător chiar și persoanele cu care fostul soț al Ilenei Ciuculete nu s-a înțeles, ba chiar s-a judecat în instanță.

Impresarul care a decedat într-un accident de mașină în Spania a fost plâns aseară de fiica lui, Claudia, cu care nu mai păstra o legătură atât de apropiată, dar și Mugurel și Cristi Sfetcu, băieții regretatei interprete de muzică populară.

Finul lui Galeș: „A fost dat jos capacul sicriului. Accidentul a lăsat urme”

Printre primele persoane care au fost văzute la Parohia Costească Chitila se numără Claudia și fosta iubită, Viviana, cea cu care Cornel s-ar fi certat în ultima vreme, scrie click.ro.

Locul în care a fost îngropat astăzi Galeș este cimitirul Străulești 2, lângă Ileana Ciuculete, femeia lângă care era de nedezlipit, pe care o numea Zânica.

Un lucru interesant este faptul că Viviana și Claudia au îngropat securea războiului și au vorbit pe parcursul ultimelor zile punând la cale toate detaliile legate de repatrierea bărbatului și înmormântare.

Băieții Ilenei au ajuns și la înmormântare, de la Craiova. Cei doi au aprins o lumânare și au purtat coroanele de flori în drum spre groapă.

„Aseară a fost dat jos capacul sicriului, iar Cornel este greu de recunoscut. Accidentul a lăsat urme. L-am recunoscut doar după păr. Au venit fiica lui naturală și doamna Viviana cu fata ei. Au plâns, au vorbit”, a mărturisit Gore Belanski pentru click.ro, cel care a fost finul preferat al lui Galeș.

Reamintim faptul că fostul soț al artistei Ileana Ciuculete a murit în urma unui accident rutier în Spania, la data de 30 noiembrie. Acesta se stabilise în țara iberică de câteva luni alături de iubita lui, Viviana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×