Baby Boom! 9 asistente medicale care lucrează la același spital au rămas însărcinate, relativ, în același timp

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/03/2019, 16:07
Baby Boom! 9 asistente medicale care lucrează la același spital au rămas însărcinate, relativ, în același timp GALERIE FOTO
Opt asistente au ramas insarcinate in acelasi timp

Un caz care ar putea intra uşor în Cartea Recordurilor se petrece acum la cel mai mare spital din Maine, Statele Unite ale Americii, unde nouă dintre cele 10 asistente de pe aceeaşi secţie au rămas însărcinate cam în aceeaşi perioadă. Cele nouă femei urmează să dea naştere între lunile aprilie şi iunie.

Cele nouă asistente rămase însărcinate în acelaşi timp vor să-şi crească copiii împreună

Asistentele au declarat că nu şi-au propus să rămână însărcinate în acelaşi timp, dar acest lucru s-a întâmplat. Acum, asistente se susţin reciproc şi găsesc mereu înţelegere la colegele de serviciu, însărcinate şi ele.

Cel mai dificil va fi pentru conducerea spitalului, atunci când tinerele mămici vor intra în concediu maternal, dar directorul spitalului a spus că totul este aranjat, iar plecarea celor nouă asistente este deja acoperită, aşadar spitalul nu va fi afectat de intrarea femilor în concediu.

asistente insarcinate
Asistentele insarcinate vor sa-si creasca copiii impreuna

Una dintre asistente mai are trei copii acasă

Viitoarele mămici au postat mai multe fotografii pe reţelele de socializare în care apar îmbăcate în uniformele de serviciu şi cu burţile aliniate. Internauţii s-au întrecut în mesaje de felicitare la adresa celor nouă femei şi a bebeluşilor care urmează să fie aduşi pe lume.

Cele nouă asistente sunt hotărâte ca micuţii lor să crească împreună şi să ţină legătura între ele. Acum, ele se îngrijesc reciproc, se sună una pe cealaltă şi se asigură că totul este în regulă cu sănătatea lor şi a bebeluşilor. Cea mai solicitată dintre ele este Rachel Stellmach.

Femeia se pregăteşte să nască cel de-al patrulea său copil, aşa că are ce sfaturi să le dea mai tinerelor sale colege, care o bombardează toată ziua cu întrebări.

„Este minunat că ţinem legătura. Toate colegele mele apelează la mine deoarece sunt o adevărată profesionistă în domeniu, deoarece acesta este cel de-al patrulea copil. Vrem să rămânem prietene şi să ne creştem copiii împreună, să serbăm zilele copiilor împreună şi să ne împărtăşim mereu bucuria prin care am trecut împreună”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×