Avocatul lui Donald Trump a implicat țara noastră în scandalul dintre preşedintele SUA şi Joe Biden. Afaceristul Gabriel Popoviciu, menționat – UPDATE

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 10:29
Avocatul lui Donald Trump a implicat țara noastră în scandalul dintre preşedintele SUA şi Joe Biden. Afaceristul Gabriel Popoviciu, menționat – UPDATE GALERIE FOTO
Avocatul lui Donald Trump implică România în scandalul din SUA. Sursa foto: aljazeera.com

Avocatul lui Donald Trump a implicat România în scandalul dintre preşedintele SUA şi Joe Biden! Rudy Giuliani susţine că are informaţii despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România și amenință că acestea vor fi dezgropate și făcute piblice.


UPDATE, 10:30 Potrivit Fox News, fiul lui Joe Biden l-ar fi consiliat pe unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România, celebrul Gabriel Popoviciu, condamnat pentru fapte de corupție.


Avocatul lui Donald Trump implică România în scandalul din SUA

Apărătorul lui Donald Trump a făcut această dezvăluire la Fox News, post TV apropiat de republicani, dar nu a dat niciun detaliu care să clarifice despre ce fapte l-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Echipa de campanie a lui Joe Biden a scris o scrisoare către Fox News, spunând că Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, n-ar trebui să fie invitat în nicio emisiune pentru că jurnaliştii îi permit să facă declaraţii absurde, nejustificate şi să spună miniciuni sfruntate, potrivit Digi 24.

Avocatul lui Donald Trump implică România în scandalul din SUA
Avocatul lui Donald Trump implică România în scandalul din SUA. Sursa foto: aljazeera.com.

Rudy Giuliani spune că Joe Biden ar fi avut afaceri necurate în România

„Eu nici n-apuc să închei o propoziţie. Sunt contrazis imediat. Ia uitaţi-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraţilor, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Şi ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei ştiu ceva despre care voi nu vorbiţi. Eu am totul aici”, a declarat Rudy Giuliani în replică, în direct la Fox News.

„Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Staţi să vedeţi când ajungem la România. Uitaţi ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc şi şi-a bătut joc de Statele Unite”, a subliniat Giuliani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×