Avocatul familiei Melencu, acuzații dure la adresa lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop: ”Ne facem că nu vedem”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/02/2020, 10:37
Avocatul familiei Melencu, acuzații dure la adresa lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop: ”Ne facem că nu vedem”
Tonel Pop susține că Dincă a a racolat fete pentru bordelurile din zona Caracal. Sursa foto: Hepta.ro

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, lansează noi acuzații grave la adresa criminalului din Caracal Gheorghe Dincă. Apărătorul susține că inculpatul în cazul cel mai mediatizat în ultimele luni nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu pentru că de-a lungul anilor a aprovizionat bordelurile din zonă.

Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă a recolat fete pentru bordelurile din Caracal

Avocatul Tonel Pop este de părere că mecanicul Gheorghe Dincă a făcut mai multe victime până la această vârstă. Apărătorul familiei Melencu mai susține că inculpatul a aprovizionat de-a lungul anilor bordelurile din zona orașului Caracal.

„Cred că de-a lungul carierei lui, că nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile și cimitirile din zonă. E clar că are multe victime și crime și traficare. Ne facem că nu vedem, suntem chiorî toți ia și tu pe astea și gata.

Se pare că nu vrea. Nu cred că le-a omorât, eu zic că are multe alimentari de bordeluri și cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere” , a declarat avocatul Tonel Pop, potrivit romaniatv.net.

Motivul pentru care mecanicul din Caracal a divorțat de soția sa

Au trecut mai bine de șase luni de când polițiștii au descins în casa mecanicului din Caracal, Gheorghe Dincă. Procurorii au luat într-un final decizia de a-l trimite în judecată pe criminal, Dincă fiind acuzat pentru 8 capete atât pentru moartea Luizei Melencu, cât și pentru moartea Alexandrei Măceșanu.

Între timp criminalul celor două adolescente din zona județului Olt a divorțat de soția sa, Elena Dincă, pentru a nu pierde întreaga avere. Rechizitoriul în cazul Caracal arată că inculpatul figurează ca proprietarul unei avere impresionante. Dincă deține mai multe autoturisme, imobile, și terenuri intravilane care se ridică la o valoare considerabilă.

Nu mai este niciun secret că familia Dincă deține zeci de mii de euro, însă se pare că membrii ascundeau tranzacțiile unii de alții. Criminalul a mărturisit în fața judecătorilor că a luat decizia de a divorța de soția sa după ce i-a descoperit un card de mii de euro.

Inculpatul a scos banii de pe cardul în cazul, dar nu a dorit să spună ce a făcut cu suma respectivă. Cert este că, Gheorghe Dincă trăia într-o casă mizerabilă de pe strada Craiova din orașul Caracal, dar avea în conturi mii de euro din care ar fi putut trăi foarte decent.

Criminalul din Caracal deține o avere considerabilă care se ridică la valoarea de peste 100.000 de euro, avere care urmează să se înjumătățească după divorțul de femeia care i-a fost soție în ultimii ani. Prin urmare, motivul pentru care criminalul i-ar fi cerut soției să divorțeze este ca banii și proprietățile să rămână în familie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×