Categorie: Autor:

Avocatul Daniel Ionașcu, mărturisiri emoționante despre accident

Avocatul Daniel Ionașcu, mărturisiri emoționante despre accident! În urma tragicului eveniment petrecut pe Autostrada A1, la km 32, mașina avocatului Daniel Ionașcu a fost distrusă în totalitate. Avocatul și-a văzut moartea cu ochii, dar a avut noroc. El a ajuns la spital cu multiple contuzii și a fost operat la antebraț.

La mai bine de două luni de la cumplitul incident, avocatul retrăiește acele momente. Este vizibil afectat, iar traumele accidentului n-au dispărut. Funcționalitatea brațului său nu este în parametrii normali.

”În clipa în care veneam pe autostrada în salvare mi s-a spus că nu am nicio fractură și că trebuie suturată o rana. Am plecat pe semnatura din spitalul Universitar, am ajuns la Floreasca. Cand am ajuns în cabinet, s-a schimbat la față. Nu am înteles. S-a uitat la rană și a spus: E urat. Am iesit din sala de operație. Constat acum că mana nu este recuperată în proporție de 100%”, a povestit Daniel Ionașcu, la Antena Stars.

”Atunci când mi s-a pus atela gipsată, mi-a spus marele profesor: trebuie să vă spun cu mare durere în suflet că primul film nu a sesizat rana, care era îmbibată de vopsea de maşină şi cioburi. Puteam ajunge la o frumoasă septicemie, care putea duce la a nu mai putea mişca mâna sau chiar să fie amputată”, a mai adaugat avocatul.