Autocar răsturnat la Galați. Mașina cu numere de Ucraina transporta 46 de persoane

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 08:59
Autocar răsturnat la Galați. Mașina cu numere de Ucraina transporta 46 de persoane GALERIE FOTO
Autocarul s-a răsturnat la intrarea într-o curbă. Sursa foto - facebook

Un autocar s-a răsturnat la Galați, mai exact pe DN26, în localitatea Brănești. Nu mai puțin de 46 de persoane se aflau în interiorul mașinii în momentul accidentului. Din fericire, niciun om nu a fost rănit în urma evenimentului rutier. Autoritățile au intervenit de urgență și au oferit deja ajutor victimelor. Șoferul va fi testat pentru cu etilotestul pentru a se constata dacă acesta a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Autocar răsturnat la Galați

Se știe până în acest moment că autocarul cu numere de Ucraina a derapat într-o curbă și s-a răsturnat pe marginea drumului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Poliție, ISU, SMURD și SAJ Galați. „Autocarul cu numere de Ucraina se îndrepta spre Odesa și avea 46 de persoane la bord. Autocarul a derapat, s-a lovit de un stâlp și s-a răsturnat. Se pare că nu avea viteză, astfel că nu sunt persoane rănite”, a declarat Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Traficul în zonă este îngreunat, iar poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Rămâne de văzut cum își vor continua traseul toți cei aflați în autocar în momentul producerii accidentului pentru că în clipa de față mașina nu mai este funcțională. Este posibil ca firma care asigura transportul să trimită o altă mașină, dar la fel de probabil e ca pasagerii să plece spre Ucraina pe cont propriu.

Autocar răsturnat la Galați. Accident
Autocarul avea numere de Ucraina. Sursa foto – facebook

Mașina cu numere de Ucraina transporta 46 de persoane

„Am fost alertați la numărul de urgență cu privire la un accident grav care s-a produs pe DN26, în localitatea Brănești, în județul Galați. Am trimis de urgență mai multe echipaje, salvări, unități SMURD, pompieri și echipaje de descarcerare. Din fericire pasagerii s-au autoevacuat, nu exista nici pericol de explozie sau incendiu. Confirmăm că nicio persoană nu a suferit răni.

Am acordat totuși primul ajutor celor care au dorit. Au existat, e adevărat, probleme cu traficul, circulându-se pentru o bună perioadă pe o singură bandă”, au mai transmis reprezentanții ISU Galați

Reamintim că planul roşu de intervenţie se activează dacă unt minimun 8 perosane care au afecţiuni grave sau cel puţin 12 victime cu orice fel de afecţiuni. În cazul acestui accident, vorbim de o situaţie în care au fost implicate 46 de persoane.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×