Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, lumânări cu mesaj surpriză la nunta Andreei Bălan: „Vă suntem alături”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 17:12
Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, lumânări cu mesaj surpriză la nunta Andreei Bălan: „Vă suntem alături” GALERIE FOTO
Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt nașii Andreei Bălan și ai lui George Burcea. Sursa foto: Instagram Aurelian Temișan/ Andreea Bălan

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt nașii de cununie și de botez ai cuplului Andreea Bălan – George Burcea. Cei doi artiști sunt alături de cei care astăzi spun „Da” în fața preotului, la Biserica Sfânta Treime din Dudești. Nașii au pregătit lumânări cu un mesaj surpriză pentru cei doi.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, mesaj pentru miri, scris pe lumânări

După cum se știe, Andreea Bălan a ales ca nașii de cununie să fie Aurelian Temișan, colegul ei de la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, și nevasta acestuia, actrița Monica Davidescu. La aceștia se adaugă și o persoană din partea mirelui, George Burcea. Temișan și Davidescu au ales lumânări atipice pentru această nuntă, cu un mesaj frumos trecut pe ele.

„Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect. Să aveți încredere. Să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri nași, Aurelian și Monica”, este mesajul de pe lumânări.

Aurelian Temișan monica davidescu
Lumânările nașilor sunt însoțite de un mesaj special. Sursa foto: Instagram Aurelian Temișan

Azi are loc și botezul fetiței Andreei Bălan, Clara

Petrecerea va începe în jurul orei 19:30, după ce vor fi deja săvârșite nunta religioasă și botezul micuței Clara, cea pe care Andreea Bălan a adus-o pe lume riscându-și viața la începutul acestui an. Nunta Andreei Bălan are și un slogan, „Înger păzitor”, intens promovat pe rețelele de socializare de către cântăreață.

Artista a ales să facă nunta în aceeași zi cu botezul pentru a împușca doi iepuri dintr-o lovitură. La petrecere sunt așteptate în jur de 200 de persoane, și cu siguranță printre acestea se va număra și colega ei de trupă, Andreea Antonescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×