Aurelian Temișan este în doliu. A murit ”mama Naţionalei de Fotbal a artiştilor”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 11:09
Aurelian Temișan este în doliu. A murit ”mama Naţionalei de Fotbal a artiştilor”
Aurelian Temișan este în doliu după o bună prietenă

Îndrăgitul cântăreț Aurelian Temișan este în doliu, chiar la început de an. ”Mama Naţionalei de Fotbal a artiştilor” a murit, iar cântărețul a postat pe rețelele de socializare un mesaj plin de durere și de recunoștință.

Aurelian Temișan este în doliu după o bună prietenă

Aurelian Temișan este un împătimit al fotbalului și face parte de ani buni din Naţionala de Fotbal a artiştilor. Aici, cântărețul a legat prietenii foarte frumoase alături de toți fotbaliștii.

Meciurile de fotbal se termină de multe ori cu adevărate petreceri la care participă familiile jucătorilor, unde copiii se joacă împreună, iar fotbaliștii deapănă amintiri, la un pahar de vin.

”Drum bun Sanda, rămâi cu noi, în noi și în tot ce facem bun și frumos”

Artistul și-a făcut un bun prieten, în persoana lui Mihai Lazăr. Au trăit momente frumoase împreună, la care au participat soțiile și copiii lor.

Acum însă, Mihai Lazăr trece printr-o perioadă neagră, după ce soția sa a trecut în neființă, iar colegii din Naionala Artiștilor îi sunt aproape în perioada foarte grea de doliu.

Soția lui Mihai Lazăr, Sanda Lazăr, a murit, iar Aurelian Temişan a avut un mesaj plin de durere pe reţelele sociale, în care îşi ia adio de la ”mama Naţionalei de Fotbal a artiştilor”, aşa cum chiar el o numeşte pe cea care i-a fost prietenă timp de mai bine de 30 de ani.

”Sunt trist. După 30 de ani de prietenie, de bucurii trăite împreună, de nunți în familii și copii care au umplut de liniște, prin gălăgia lor și au împlinit familiile, mărindu-le și arătându-ne într-un fel viitorul.

A venit momentul sumbru să ne despărțim de „mama” Naționalei de Fotbal a Artiștilor, soția Prietenului meu Mihai Lazăr… prietena mea, Sanda Lazăr.

Mă doare, ne doare. Drum bun Sanda, rămâi cu noi, în noi și în tot ce facem bun și frumos’‘, a scris cântărețul Aurelian Temişan pe rețeaua de socializare Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×