Auchan Titan, evacuat de urgență. Clienții prezenți în centrul comercial au sesizat un miros înțepător

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
26/01/2020, 19:50
Auchan Titan, evacuat de urgență. Clienții prezenți în centrul comercial au sesizat un miros înțepător
Panică în magazinul Auchan Titan din cauza unui miros înțepător. Sursa foto: zilesinopti.ro

Cumpărătorii dintr-un supermarket din Capitală au intrat în panică după ce reprezentanții magazinului i-au evacuat de urgență din cauza unui miros înțepător. Oamenii au ieșit imediat din centrul comercial, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.

Magazinul Auchan Titan, evacuat din cauza unui miros puternic înțepător

Mai mulți clienți care se aflau la cumpărături în magazinul Auchan Titan din București au sesizat un miros înțepător pe raioane și au alertat imediat reprezentanții magazinului. Oamenii au fost evacuați într-un timp foarte scurt, iar incidentul a fost raportat la numărul de urgență 112.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe care au cercetat zona în vederea descoperirii cauzei mirosului puternic înțepător. Primele informații apărute pe rețelele de socializare arată că mirosul provine din zona restaurantelor.

Cauza mirosului înțepător, un spray paralizant

Oamenii au intrat în panică, iar informaţia potrivit căreia centrul comercial din cartierul Titan a fost evacuat de urgență a fost distribuită pe rețelele sociale. Pompierii care au ajuns la supermarketul Auchan Titan au stabilit că mirosul înțepător provine de la un spray paralizant.

„În jurul orei 17.20, prin apel 112 a fost sesizat că în interiorul unui complex comercial din sectorul 3, câteva persoane acuză un miros înțepător.La fața locului s au deplasat echipaje ISU, precum și polițiști ai Secției 13.

Din primele date a reieșit posibilitatea ca o persoană să fi pulverizat un spray iritant. În acest moment se fac verificări în vederea stabilirii situației de fapt”, se anunță într-un comunicat de presă.

Internauții au dezvăluit că un copil este cel care a pulverizat spray paralizant în zona de mâncare din supermarketul Auchan. „Spray paralizant dat în zona restaurantelor. Din fericire, nu avem victime”, a scris o persoană pe rețelele de socializare.

Reprezentanții magazinului au declarat că nicio persoană nu a fost rănită, însă au fost câțiva oameni care au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de intervenția cadrelor medicale.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×