Au închis gura răutăcioșilor! Cum a apărut cuplul Reghe – Anamaria Prodan, după ”scandalul pijamalelor”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/03/2019, 21:20
Au închis gura răutăcioșilor! Cum a apărut cuplul Reghe – Anamaria Prodan, după ”scandalul pijamalelor” GALERIE FOTO
Laurențiu Reghecampf a renuntat la celebra sa pijama

Laurenţiu Reghecampf a renunțat la pijamaua de lux cu care a șocat internetul, zilele trecute! Celebrul antrenor român și-a scos familia la o plimbare prin…deșert! De data aceasta, Reghecampf a renunțat la ținuta lejeră cu care a apărut în public și pentru care a fost taxat aspru de internauți, dar și de vedetele din România.

Laurenţiu Reghecampf a renunțat la celebrul costum de „pijama”

De data aceasta, Laurențiu Reghecampf a adoptat o ținută tot lejeră, dar mai normală. A purtat o pereche de pantaloni negri și un tricou verde. S-a fotografiat imediat alături de soția sa, cu care se pare că s-a dat și pe o placă specială pentru nisipul fin al deșertului din Dubai.

Soția sa, Anamaria Prodan, apare și ea în fotografiile respective, îmbrăcată lejer, într-un costum de haine alb. Familia Reghecampf se pare că s-a distrat pe cinste în deșert, unde cu toții au lăsat totul în urmă și s-au axat doar pe distrație.

Laurențiu Reghecampf, in celebra sa „pijama”

„Nu tot ce e scump e de bun gust. Un clovn!”

Zilele trecute, Laurenţiu Reghecampf a şocat pe toată lumea cu apariţia sa într-un costum ce a fost botezat ”pijama” de internauţi, iar criticile l-au mai potolit pe tehnicianul lui Al Wasl.

„Sexy-impresara” Anamaria Prodan a publicat pe contul său de Instagram două fotografii în care apare alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, iar într-una din acestea este prezent și prietenul lor, „briliantul” Adrian Mutu.

Ținuta cu care și-a făcut apariția Reghe i-a lăsat, însă, pe fanii Anamariei cu gura căscată. Celebrul tehnician apare într-o ținută lejeră, care seamănă mai degrabă cu o… pijama!

”Soțul pare că a ieșit din casă în pijamale. Tu arăți excelent mereu. Complimente, sunteți amândoi frumoși”, „Frumoasă pijama, Reghe”, „Nu tot ce e scump e de bun gust. Un clovn!”, „Cum sa ii transmiți subtil soțului să se ducă la nani ca tu sa poți merge în club”, ”Multă lume nu știe ce e moda. Dacă ați crescut numai în satul vostru e greu să vezi cu alți ochi”, sunt câteva din comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiilor postate de Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf a optat pentru un costum Dolce &Gabbana. Anamaria Prodan a ales același brand de haine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×