Categorie:

Au furat mașina cu alimente pentru pomană! Ce s-a întâmplat cu doi tineri din Botoșani

Doi tineri din Botoșani au furat mașina cu alimente pentru pomană. Aceștia, îns, au sfârșit-o în modul cel mai nefericit posibil. Iată ce s-a întâmplat!

Sâmbătă, 21 aprilie, un bprbat din Românești, județul Botoșani, se pregătea de pomana soției sale, care murise cu 7 ani în urmă. Știa că a pus toate alimentele necesare în mașina pe care o parcase în curte, însă când să se apuce de treabă, ia mașina de unde nu-i.

Au furat mașina cu alimente pentru pomană, dar s-au ales cu dosar penal pentru două fapte

Peste noapte, doi tineri s-au furișat în curtea bărbatului, au găsit cheile autoturismului și au plecat în trombă cu tot cu bunurile cumpărate pentru comemorare. Aceștia s-au îndreptat spre Iași, dar până să ajungă acolo, au fost opriți de un echipaj al Poliției de Frontieră. Tânărul de la volan s-a prefăcut că încetinește, însă când a ajuns în dreptul mașinii de poliție, a accelerat pentru a scăpa de oamenii legii.

Polițiștii i-au prins pe cei doi tineri, în mai puțin de un kilometru. Aceștia sunt cercetați acum pentru furt calificat, dar și pentru conducere fără permis, cel de la volan neavând dreptul de a conduce pe drumurile publice.