Atac terorist la Londra. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 18:28
Atac terorist la Londra. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti
Atac terorist la Londra. Sursa foto. bzi.ro

Un atac terorist a avut loc la Londra, duminică după amiază. Un bărbat a înjunghiat mai mulţi oameni pe stradă. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti.

Atac terorist în Londra. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane

Un nou atac terorist a avut loc în Londra, scrie bzi.ro. Un bărbat a atacat cu cuţitul mai multe persoane, iar agresorul a fost împuşcat de poliţişti. Poliţia britanică a calificat atacul drept unul terorist, iar suspectul a fost împuşcat în sudul Londrei, în Streatham. „Se crede că mai mulţi oameni au fost înjunghiaţi”, a anunţat duminică Poliţia Metropolitan.

Un bărbat a fost împuşcat de ofiţeri înarmaţi în Streatham (sudul Londrei). În acest moment, se crede că mai multe persoane au fost înjunghiate. Circumstanţele sunt cercetate; incidentul a fost declarat de natură teroristă”, a scris Poliţia Metropolitană pe pagina sa de Twitter.

Cetăţenii, rugaţi să evite zona unde a avut loc atacul

Vă rugăm să evitaţi zonă cât timp serviciile de urgenţă se ocupă de incidentul din Streatham”, a mai postat Poliţia Metropolitană.

De câţiva ani, în capitala Angliei au avut loc mai multe atentate teroriste. Terorişti au intrat cu maşina în mulţimi de oameni, iar alţii au apelat la cuţit pentru a înjunghia oameni nevinovaţi, ca şi în cazul atacului de astăzi.

Martori prezenţi la atac au scris pe reţelele de socializare că au auzit trei împuşcături în jurul orelor 14. De asemenea, alţii au observat la faţa locului cum medicii acordau îngrijiri medicale mai multor pesoane.

Ceva important se petrece în Streatham High Road. Poliţie înarmată şi străzi închise„, a scris un martor pe Twitter.

Traversam strada când am văzut un bărbat cu o macetă şi nişte cutii din tablă de culoare argintie pe piept care era fugărit de o persoană despre care am bănuit că era agent de poliţie sub acoperire – deşi purta haine civile.

Apoi bărbatul a fost împuşcat. Cred că am auzit trei focuri de armă, deşi nu-mi mai amintesc chiar foarte bine. După aceea m-am adăpostit în bibliotecă. Din bibliotecă am văzut o mulţime de ambulanţe şi ofiţeri de poliţie înarmaţi care au sosit la faţa locului. Am fost informaţi de către ofiţeri să rămânem în interior, până ce vom fi evacuaţi„, a spus un student martor la cele întâmplate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×