Atac armat în Canada. Trei oameni au murit, iar alţi doi sunt grav răniţi

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 19:03
Atac armat în Canada. Trei oameni au murit, iar alţi doi sunt grav răniţi
Atac armat în Canada. Sursa foto: torontostar.com

Trei persoane au murit, iar alte două se află în stare gravă în urma unui atac armat care a a avut loc într-un apartament din centru oraşului Toronto, Canada. Atacatorii au folosit şi cuţite.

Atac armat în Canada. Trei oameni au murit, iar alţi doi au fost grav răniţi

Atacul armat a avut loc într-un apartament din centrul oraşului Toronto, vineri seară, unde s-au auzit mai multe focuri de armă, scrie spynews.ro.

Tot ce se cunoaşte până acum este faptul că apartamentul a fost închiriat de pe platforma Airbnb.

Un bărbat a fost tăiat cu cuţitul de către atacatori

Trei oameni au murit împuşcaţi, iar o a patra victimă a ajuns la spital în stare gravă tot cu plăgi împuşcate, potrivit unei postări ale poliţiei canadiene pe pagina de Twitter.

O a cincea persoană aflată în apartament a ajuns la spital după ce a fost rănită cu cuţitul. Bărbatul rănit cu cuţitul este în afara oricărui pericol. Până în prezent nu se conosc motivele de la care a pornit sîngerosul atac şi în urma căruia trei persoane au decedat.

Şeful poliţiei din Toronto, Mark Saunders, a cerut eventualilor martori să contacteze imediat poliţia pentru a oferi informaţii cu privire la scandalul armat.

Presa din Canada scrie că vitimele erau toţi bărbaţi tineri. De asemenea, nu este primul incident de acest fel, în Toronto înregistrându-se şi alte cazuri similare.

În anul 2019, au avut loc nu mai puţin de 490 de atacuri armate în Canada, informează poliţia canadiană. În urma acestor atacuri au decedat 44 de oameni.

În urma acestor atacuri oamenii se tem să mai iasă din case, fiindu-le frică pentru vieţile lor, după cum au spus mai mulţi martori din zona în care a avut loc ultimul atac.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×