Astrologie. De cine să te îndrăgostești în 2019 în funcție de zodie

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
19/01/2019, 17:31
Astrologie. De cine să te îndrăgostești în 2019 în funcție de zodie

Astrele ne spun de cine ne îndrăgostim în 2019. Planetele ne influenţează deciziile, iar acest horoscop îți oferă toate detaliile despre dragoste și compatibilitatea de care vă veți bucura alături de partenerul vostru în 2019. Este un an destul de bun pe plan sentimental pentru aproape toate semnele zodiacale. Există totuși și excepțiile de la regulă, iar Fecioara și Săgetătorul ar trebui să fie pregătiți de câteva „furtuni” de sezon. Despărțiri dureroase, care odată cu trecerea timpului vor trece și vă veți recupera.  Pentru nativii Rac emoțiile vor fi mixte, iar Berbecul și cu Taurul vor avea parte de povești de iubire ca-n filme.

Majoritatea nativilor din Pești vor fi pe cale să facă pasul cel mare: căsătoria! O parte dintre nativii Leu și Capricorn își vor găsi și ei în sfârșit un potențial partener de viață. Gemenii, Vărsătorii și Scorpionii, deși nu iubesc foarte mult în această perioadă, ar fi capabili sa le ofere TOTUL partenerilor lor. Este posibil ca Balanțele să aibă un nou început în viața lor.

Astrologie: cine de cine se îndrăgostește în 2019

Astrologie. De cine să te îndrăgostești în 2019 în funcție de zodie
Astrologie. De cine să te îndrăgostești în 2019 în funcție de zodie

BERBEC

Nativii necăsătoriți să nu își facă speranțe. Nici în acest an nu veți fi pregătiți să faceți pasul cel mare, însă veți cunoaște, poate, adevărata dragoste. Leul este pentru nativul Berbec tot ceea ce a căutat până acum. Și chiar ai șanse să îți pierzi „inima”, deoarece Leul se pricepe de minune să cucerească Berbeci ca tine.

TAUR

Taurii se înțeleg extrem de bine cu Racii. Sunt șanse mari să intrați într-o relație cu un nativ al acestei zodii. Aveți atât de multe în comun! Dați-i o șansă atunci când va „defila” prin preajma voastră.

GEMENI

Nativul geamăn se va îndrăgosti nebunește de un Berbec. Va fi dragoste la prima vedere! Exact ca în filme, deși nimeni nu s-ar aștepta la asta.

RAC

Nativii din zodia rac au suferit destul în 2018. Anul acesta vor avea șansa să întâlnească persoana perfectă într-un nativ din zodia Săgetător.

LEU

Anul acesta va fi „fatidic” pentru Leul singur! Destrăbălarea ar putea lua sfârșit, iar o Balanță cu picioarele pe Pământ ar putea sosi în viața regelui pentru a-i „fura” libertatea.  Vă deschideți sufletele și voi în sfârșit și poate chiar ajungeți să iubiți cu aceeași intensitate precum partenerul vostru. Ar fi și păcat…vă înțelege atât de bine!

FECIOARĂ

După o despărțire destul de „urâtă” aveți nevoie de puțin timp pentru a vi se vindeca rănile. Un nativ din Taur vă dă târcoale și ați putea descoperi o altă latură sensibilă a acestora, care te va impresiona.

BALANȚA

Totul a mers atât de prost în 2018….bine că s-a terminat. 2019 vine cu un nou început pe plan amoros, iar un Scorpion îți va câștiva încrederea și îți va oferi iubire necondiționată.

SCORPION

Scorpionul va experimenta muuuult până va ajunge să înțeleagă că un nativ din zodia Vărsătoar are tot ceea ce el caută de atât de mult (amar de) timp.

SĂGETĂTOR

Acum e bine, acum e rău. Nici voi nu mai știți ce să faceți ca să fie bine. Relația cu o Fecioară vă seacă de puteri, dar vă oferă și satisfacții!  Important este să aveți răbdare, fiindcă timpul vă va arăta că ați făcut alegerea corectă.

CAPRICORN

Capricornii vor întâlnii un Taur îndrăzneț. Cuplul format va fi unul MAGIC! Toți prietenii vă vor aplauda decizia.

VĂRSĂTOR

La voi relația începe printr-o simplă prietenie cu un nativ din Gemeni, care mai apoi se va transforma în iubirea vieții voastre. Ce frumos!

PEȘTI

S-ar putea să o puneți de o NUNTĂ anul acesta! Iar norocosul va fi un nativ tot din zodia Pești! Ce situație!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×