Astrograma României pentru 2020. Mariana Cojocaru anunță situații dificile pe tot parcursul anului

Dan Suta   
în Horoscop
07/01/2020, 10:36
Astrograma României pentru 2020. Mariana Cojocaru anunță situații dificile pe tot parcursul anului
Mariana Cojocaru a realizat astrograma României pe anul 2020. Sursa foto: captură Antena 3

Astrograma României pentru anul 2020 nu arată tocmai bine, cel puțin așa susține Mariana Cojocaru. Acest an va fi marcat, la fel ca ultimii doi, de tensiuni sociale, iar karma țării noastre va fi una destul de îngreunată.

Astrograma României pe 2020 realizată de Mariana Cojocaru: an extrem de complicat

Mariana Cojocaru spune că nașterea României este pe 24 ianuarie, în Vărsător. Cojocaru susține că prima oară când s-a pronunțat numele țării noastre, Soarele era în Vărsător.

Axa karmică anul acesta va fi în Rac și în Capricorn. Chestiunile care țin de sănătate vor fi extrem de importante în acest an.

Tensiuni sociale și politice în februarie, martie, august și noiembrie: lucrurile vor fi scăpate de sub control

Astrologul spune că în 2020 problema spitalelor va fi una extrem de dificilă de rezolvat, iar desființarea spitalelor de stat va lovi și mai tare în oameni.

Eclipsele vor lucra și în 2020 în favoarea, dar și în defavoarea țării noastre. Chiron va pune anumite tensiuni în plan social, care vor fi declanșate în ianuarie.

Anumite efecte ale tensiunilor sociale se vor vedea mai bine în luna februarie, avertizează astrologul în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3.

„Grevele cele mai dure în România au fost întotdeauna în februarie, poporul nu rabdă”, a spus Cojocaru la Antena 3.

„Vom mai avea tensiuni în luna martie pentru că Luna va fi în conjuncție cu Chiron. Începând cu iunie și iulie, vor exista perioadă dure. În august vom avea la fel o situație interesantă. Va fi liniște în septembrie, finalul de august va fi marcat”, a mai spus Cojocaru.

„În octombrie ar trebui să fie liniște, iar în noiembrie și decembrie va fi iar tensiune. Va fi și karma în Săgetător și Gemeni. 2020 va fi un an mult mai dur decât 2019. Conducătorii trebuie să facă în așa fel încât să nu se mai plângă”, a mai spus astrologul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×