Asia Express începe sâmbătă. Oase, surprins de cine a câștigat sezonul 3: ”Mi se pare incredibil”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 12:12
Asia Express începe sâmbătă. Oase, surprins de cine a câștigat sezonul 3: ”Mi se pare incredibil”
Oase, surprins de câștigătorul sezonul 3 din Asia Express. Sursa foto: Instagram.com

Filmările pentru show-ul „Asia Express” s-au încheiat de mult, iar sâmbăta aceasta fanii emisiunii pot viziona prima ediție din sezonul cu numărul 3. Oase, prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că a rămas surprins de câștigătorul acestei ediții.

Oase, uimit de echipa care a câștigat sezonul 3 din „Asia Express”

Sezonul 3 din cel mai urmărit show de la Antena 1, Asia Express, urmează să se difuzeze pe micile ecrane sâmbătă, 15 februarie 2020. Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum sunt provocările prin care sunt nevoite să treacă cele 9 echipe.

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, câștigătorul sezonului trecut și coprezentator alături de frumoasa Gina Pistol, a rămas uimit de echipa care a reușit să pună mâna pe marele premiu. Vedeta a mărturisit că este vorba de o echipă căreia nu-i dădea prea multe șanse la început, dar care a evoluat foarte mult și a câștigat sesonul 3.

„Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat. Dacă aş fi făcut pariuri înainte să plec, pierdeam grav rău de tot”, a povestit prezentatorul „Asia Express” pentru spynews.ro.

Prezentatorul Asia Express, surprins din ipostaza observatorului

Fostul concurent al show-ului de la Antena 1 a povestit în mare ce se petrece în timpul filmărilor și a dezvăluit că i se pare incredibil tot ce se petrece în Asia. Oase a rămas uimit de probele și echipele care au reușit să facă față cu brio tuturor provocărilor.

„Erau anumite probe când îi vedeam, ajungeam înaintea lor şi mă ascundeam li vedeam cum fac probele. Vedeam cum în disperarea aia, faci totul greşit. Eu calm, în spate, eram «Dar de ce face aşa, că e mai simplu aşa» şi îmi spun băieţii din producţie: «Aşa făceaţi şi voi!». 

Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic”, a povestit colegul Ginei Pistol.

Câștigătorul sezonului 2 din „Asia Express” nu știe cum să catalogheze acest sezon, chiar dacă a reușit să vadă puțin din primul episod care se va difuza mâine. „Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Am şi văzut un pic din primul episod”, a mai spus Oase.

Ce spune Oase despre postura de coprezentator la Asia Express

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri.. cred că presiunea.

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă.

Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a declarat Oase înainte de a începe filmările la emisiune, potrivit libertatea.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×