Așa să tot arăți la 38 de ani. Kim Kardashian a umplut Instagramul de poze sexy

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/10/2018, 18:41
Așa să tot arăți la 38 de ani. Kim Kardashian a umplut Instagramul de poze sexy GALERIE FOTO

Iată cum arată Kim Kardashian la 38 de ani! Celebra americancă a umplut Instagramul de poze sexy! Majoritatea oamenilor o cunosc pe voluptoasa vedetă din diferite împrejurări, însă, cum a ajuns aceasta în vizorul presei, transformându-se dintr-o simplă tânără într-o celebritate? Kimberly Kardashian, pe numele ei, este fiica lui Robert Kardashian și a lui Kris Jenner. Tatăl său, un om de carieră, fiind cunoscut drept avocatul lui O.J. Simpson în procesul din 1995, a ajutat clar la demersul vieții lui Kim. Kris Jenner a divorțat de tatăl ei în 1989, mai apoi căsătorindu-se cu Bruce Jenner, un fost campion olimpic.

Kim are o familie mare, formată din două susori, un frate și alți trei frați vitregi. Înițial, aceasta a debutat în actorie, în serialul ”Beyond the Break”. Vedeta a încercat să devină celebră pe mai multe ramuri în afară de actorie. Kardashian a încercat și cu televiziunea, dar și cu modellingul. Unul dintre nenumăratele lucruri extravagante făcute de Kim a fost ședința foto nud pentru numărul din decembrie, în anul 2007, din Playboy. Dar, nici pozele nu au făcut-o faimoasă pe cât a făcut-o reality-show-ul care o avea în prim-plan pe ea, cât și pe înntreaga ei familie: ”Keeping Up with the Kardashians”.

Să tot arăți precum Kim Kardashian la 38 de ani!
Poză cu familia lu iKim Kardashia din reality-show-ul care le purta numele

Să tot arăți precum Kim Kardashian la 38 de ani!

În prezent, actrița este la casa ei, alături de Kanye West. Cei doi sunt împreună din luna aprilie a anului 2012. Însă, nu a ajuns ușor la un mariaj liniștiti și echilibrat. Vedeta americană a încercat destul de mult să găsească un bărbat asupra căruia să i se oprească privirea. Vedeta a avut câteva căsătorii și relații eșuate în spate. În 2000, Kim a fost căsătorită cu Damn Thomas, un producător muzical. La doar 4 ani distanță, cei doi și-au spus ”adio”.

Să tot arăți precum Kim Kardashian la 38 de ani!
Imagine de la nunta ei cu bastchetbalistul cu care a fost căsătorită doar 4 ani

Relațiile din 2004, anul divorțului, până în 2011 au fost și ele cu oameni celebri precum: Nick Lachey, Ray J, Ben Roethlisberger, Nick Cannon. În anul 2011, Kimberley a hotărât să-și unească destinele pentru a doua oară cu un baschetbalist pe nume Kris Humphries. A doua oară se pare că nu a fost cu noroc, la numai 72 de zile aceștia divorțând. La acel moment, presa de scandal aducea la cunoștință publicului că mariajul celor doi a fost o simplă strategie de marketing.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×