Bianca Rus s-a măritat! Cum arată în rochie de mireasă

Ionuţ Cataramă    Maria Cristina   
în Reality show
08/10/2018, 20:23
Bianca Rus s-a măritat! Cum arată în rochie de mireasă GALERIE FOTO

Bianca Rus s-a măritat în urmă cu câteva zile, iar mesajele fanilor curg de atunci neîncetat pe pagina ei de socializare. Voluptoasa vedetă a purtat o rochie de mireasă stil prințesă, plină de pietre și cu un decolteu extrem de generos, iar pe cap și-a pus un accesoriu extrem de prețios: O tiară!  A fost o nuntă de basm, iar petrecerea s-a ținut într-un local bine ales din Satu Mare, locul de baștină al vedetei.

Bianca Rus a apelat la esteticieni înainte de nuntă

Bianca ar putea fi oricând eroina unui basm. Asta pentru că artista s-a dat de trei ori peste cap şi a reuşit să slăbească uluitor de mult în doar un an de zile, aproape înjumătăţindu-şi greutatea!

Cântăreaţa mai că atingea suta de kilograme şi era complet nemuţumită de silueta ei. Mai ales vara, la plajă, când îmbrăca, inevitabil, costumul de baie! Iată însă că Bianca a reuşit imposibilul, slăbind aproximativ 35 de kilograme şi arătând, acum, senzaţional, după cum se poate vedea în imaginile comparative din galeria foto de mai sus!

Din păcate pentru ea, nu a optat pentru o cură de slăbire tocmai sănătoasă. După cum însăşi a mărturisit, a urmat dieta KEN – cunoscută şi ca „dieta de înfometare -, un regim care constă în administrarea de proteine şi nutrienţi într-o formulă specială, aşadar timp de 23 de ore trebuie să stai conectată la un tub care te va hrăni timp de zece zile consecutive. Substanţa îţi va da senzaţie de saţietate, iar dacă vei vrea să mănânci, stomacul tău va fi prea plin. Formula specială se administrează printr-un tub care se scurge direct în stomac şi este introdus prin nas.

Meniul dietei de înfometare KEN

Meniul este pentru patru zile de dietă, iar dacă simţi că nu mai ai energie, poţi înlocui mărul cu o salată de roşii şi brânză.
Micul dejun – o cafea fără zahăr, roşii şi 100 g de brânză (321 cal.)
Prânz – o banană foarte bine coaptă, un măr roşu mare şi apă plată (282 cal.)
Cină – un măr mare roşu (104 cal.)

Riscurile dietei KEN

– Rata metabolică scade, vei ajunge să mănânci din ce în ce mai puţine calorii şi tot nu vei reuşi să scapi de kilogramele în plus, deoarece organismul se va obisnui cu puţin.
– Masa musculară scade. În urma dietei nu vei ajunge să ai un corp prea tonifiat.
– Reduce secreţia de hormoni tiroidieni, astfel că la terminarea regimului vei ajunge să te îngraşi, deoarece organismul va consuma mai puţine calorii.
– Creşte pofta de mâncare. Neavând cum să apară senzaţia de saţietate, vei simţi întotdeauna foame, iar la un moment dat, dacă nu ai destulă voinţă, vei ajunge să abandonezi cura.
– Nu poţi face efort fizic. Datorită regimului drastic, capacitatea de a face efort fizic va scădea.

Aşa arăta BIANCA RUS anul trecut, la plajă, la aproape 100 kg! Dar asta nu-i nimic! Cum a apărut în urmă cu câteva zile, în bikini MINUSCULI

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×