Artistul Leo Iorga, din nou la spital! Boala sa a recidivat

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 16:45
Artistul Leo Iorga, din nou la spital! Boala sa a recidivat GALERIE FOTO
Artistul Leo Iorga, din nou la spital! Boala sa a recidivat

Artistul Leo Iorga trece din nou prin momente cumplite, pe un pat de spital. Îndrăgitul cântăreț care se luptă de mai bine de 8 ani ani cu cancerul a câștigat multe bătălii. A fost operat la cap, la plămâni, la picior, unde cancerul s-a încăpățânat să reapară. A rămas cu un singur plămân, iar acum și acesta suferă.

Artistul Leo Iorga, din nou la spital

Medicii au descperit că artistul are probleme serioase la singurul plămân pe care îl mai are. Aceștia l-au internat de urgență pe Leo Iorga, după ce se pare că acesta suferă de pneumonie. Tot de pneumonie a suferit și la ultima internare în spital din luna august, însă se pare că boala a recidivat.

„Leo este la spital, starea lui este stabilă. Se pare că pneumonia făcută în august a reaparut. Echipa medicală este profesionistă şi se ocupă de Leo cu multă atenţie”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de un apropiat al lui Leo Iorga.

Cântărețul în vârstă de 54 de ani suferă de pneumonie

Cântărețul în vârstă de 54 de ani este slăbit dar are curaj, răbdare, credință și speranța că tratamentul pe care-l urmează îl va vindeca. Leo Iorga are mari probleme de sănătate. În august, artistul diagnosticat cu cancer încă din 2011 a trecut printr-o intervenție chirurgicală la picior, în Germania.

„Operaţia la piciorul stâng a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să ştiţi că citeşte tot ce scrieţi pe această pagină, ştie că îl iubiţi. Ascultă şi respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare şi cu speranţă tratamentul care îi e administrat. Îşi doreşte să revină pe scenă, în faţa publicului care îl iubeşte şi pe care îl iubeşte”, anunțau apropiații la acea vreme pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×