Arsenie Boca, profeție îngrozitoare pentru România!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/10/2018, 10:29
Arsenie Boca, profeție îngrozitoare pentru România!
Arsenie Boca a făcut o prezicere pentru România!

Arsenie Boca a prezis întâmplări îngrozitoare pentru România, iar profeția lui a îngrozit populația! Părintele a văzut flăcări și vărsare de sânge. Proorocirile se pare că nu vin din scrierile sale, ci din spusele unor ucenici care i-au fost alături. Cuvântul-ortodox.ro a analizat profețiile marelui Părinte Arsenie Boca, în paralel și cu mărturiile oamenilor care au luat contact cu acesta. Una dintre declarațiile unui ucenic de-al Părintelui atestă că țara noastră va ieși din Comunism prin vărsare de sânge. Arsenie Boca i-ar fi spus novicelui că tot ce vor vorbi trebuie să rămâne între ei. ”Odată, la Drăgănescu, am stat de vorbă cu Părintele Arsenie în biserică și când să ies către poartă, cam pe lângă fântână, Părintele s-a oprit în fața mea și mi-a zis: ”Măi, hai să-ți spun ție ceva, că știu că tu nu spui la nimeni”.

Și continuă:” Hai, să-ți spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte țări comuniste vor face pașnic trecerea de putere de la comunism la capitalism-ca și când dai cămașa de pe tine și iei altă cămașă-numai România va face trecerea prin vărsare de sânge și vor muri mulți”, a spus Părintele, conform spuselor ucenicului. În continuare, acesta l-a întrebat dacă va muri și el. ”L-am întrebat pe Părinte dacă voi muri și eu. Atunci, sfinția sa s-a așezat către Răsărit, cu mâinile Împreunate, ca și când s-ar fi rugat. A stat așa, cu fața către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluție, dar că ”ăsta” va muri în ziua de Crăciun. L-am întrebat: ”Care ăsta?”. ”Ăsta, mă, care ziceți voi că nu vi-l mai schimbă Dumnezeu”, a mai spus martorul.

Arsenie Boca, prezicere pentru România! ”România va face trecerea prin vărsare de sânge!”

Prezicere Arsenie Boca pentru România
Imagine în care se află Părintele Arsenie Boca

Ulterior, acesta, ca să se asigure că era vorba despre conducătorul României din perioada gri a acesteia, i-a spus numele, așteptând o confirmare de la Părinte; confirmare care a și venit. ”Am întrebat încet: ”Ceaușecu, Părinte?”. Dânsul mi-șa zis: ”Da, mă, ăsta. Și voi muri și eu, cu vreo 3 săptămâni înainte lui”, a completat novicele care a stat de vorbă cu Arsenie Boca.

Prezicere Arsenie Boca pentru România
Imagine cu Părintele Arsenie Boca în care este scrisă data nașterii și a decesului

Un alt om care a stat de vorbă cu proorocul a povestit una dintre convorbirile cu Părintele. ”Un cumnat, Ovidiu, a fost închis, pe vremea lui Ceaușescu, pentru trecerea frauduroasă a graniței. Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie ca să-i spunem. Părintele ne-a zis: ”Să-i pară bine că n-a fost pușcat”. Apoi s-a întors către lume și a zis: ”Măi, știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a spus Viorica Farcaș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×