Arde FERMA! Cătălin Zmărăndescu, atac șoc la adresa lui Florin Pastramă! L-a înjurat și amenințat

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/05/2019, 11:50
Arde FERMA! Cătălin Zmărăndescu, atac șoc la adresa lui Florin Pastramă! L-a înjurat și amenințat GALERIE FOTO
Catalin Zmarandescu l-a atacat pe Florin Pastrama si chiar l-a injurat!

Cătălin Zmărăndescu l-a atacat pe Florin Pastramă, în ultima ediție Ferma, difuzată de Pro TV. Se pare că cei doi nu se mai înghit nici cu o tonă de lămâie și își caută nod în papură. Ultimul motiv pentru care Zmărăndescu a sărit la scandal este unul mai mult decât banal.

Cătălin Zmărăndescu l-a atacat pe Florin Pastramă, protejatul fermierului șef

Concurenții rămași în Fermă se delectau cu câte o felie de pizza, când Florin Pastramă se pare că a folosit tot piperul pentru felia lui de pizza. A fost picătura care a umplut paharul lui Cătălin Zmărăndescu, care și-a revărsat furia asupra iubitului lui Brigitte Sfăt!

„Uita ba a pus tot piperul la el. F*&*te-n gura viata. Al dracu tigan nu imparte nimic. Tot l-a pus, il doare in p*&$. E protejat de fermierul sef…Aici totul se imparte in casa asta dar nu pentru toata lumea. Sa-ti traiasca ma-ta imi spui si cu ce sa mananc acuma? Mai taci in p)(% mea din gura. Ai impresia ca daca te tine asta in brate poti sa faci ce vrei”, a strigat Zmărăndescu.

Catalin Zmarandescu atac Florin Pastrama
Catalin Zmarandescu l-a atacat pe Florin Pastrama pentru un motiv banal

Florin Pastramă a reacționat și el dur

Fostul campion de MMA l-a înjurat și l-a cam amenințat pe Florin Pastramă, iar acesta din urmă a reacționat violent și el, însă nu în acel moment, ci atunci când nu îl vedea niciun alt concurent, mai ales Cătălin Zmărăndescu, și anume la testimoniale.

„Sa stau sa ma injure? De ce nu injura pe nimeni si ma injura doar pe mine si pe Shakira? Vrea sa ma lucreze la psihic. Cand eu te respect, tu de ce ma jignesti pe mine si ma faci in toate felurile Zmarandescule? Nu ti-e rusine asa putin? Nu uita Zmarandescule, David cu Goliat s-a intamplat, cat esti tu de mare, stai linistit ca daca va fi duel pe tine te iau și te trimit acasa!”, a declarat Florin Pastramă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×