„Apocalipsa” după coronavirus! Cum arată acum străzile din Wuhan, epicentrul epidemiei care a răpus peste 2.900 de oameni. Video

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/03/2020, 11:44
„Apocalipsa” după coronavirus! Cum arată acum străzile din Wuhan, epicentrul epidemiei care a răpus peste 2.900 de oameni. Video
Epidemia de coronavirus a transformat Wuhan într-un oraș fantomă *foto: hepta.ro

Epidemia de coronavirus a ajuns până în Europa. Cea mai gravă situație se înregistrează în nordul Italiei, motiv pentru care „Cizma” se află în carantină. Cum toată atenția s-a mutat acum în Europa, locul unde a izbucnit epidemia a rămas cumva departe de ochii presei. Cu toate acestea, imaginile din provincia Hubei, acolo unde a fost epicentrul epidemiei, sunt extrem de tragice.

Cum arată acum orașul Wuhan, „epicentrul” epidemiei de coronavirus

Din imaginile adunate de Fanatik, se poate vedea cum arată în aceste zile orașul Wuhan. Astfel, orașul arată la fel ca în filmele apocaliptice, cu străzile abandonate, cu oameni foarte puțini pe străzile din oraș.

Mai mult, victimele stau pe bordură cu orele, întrucât autoritățile chinezești sunt complet depășite de situație.

Reamintim faptul că Wuhanul a fost cel mai mare oraș pus sub carantină, cu aproape 11 milioane de locuitori. De altfel, la nivelul provinciei Hubei au fost blocate câteva zeci de orașe, cu o populație totală de 50 de milioane de locuitori.

Tot în acest oraș s-au făcut cele două spitale construite din containere. Cu toate acestea, cele două unități medicale au fost doar un exercițiu de imagine făcut de autoritățile comuniste de la Beijing, care au scăpat însă total de sub control epidemia.

Câte victime a făcut până acum epidemia de coronavirus

Epidemia de coronavirus care a izbucnit la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut a afectat până acum peste 80.000 de persoane și a înregistrat aproape 3000 de decese. De asemenea, și în Italia s-au numărat cel puțin 29 victime până acum, după focarul care a apărut în nordul țării europene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×