Apare o nouă televiziune în România! Party Mix se va lansa în curând

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/11/2019, 16:42
Apare o nouă televiziune în România! Party Mix se va lansa în curând
Party Mix se va lansa în curând. Sursa foto: macrotehnicus.ro

Vești bune pentru tineretul din România și nu numai, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a eliberat recent licența pentru un nou post de televiziune. Noua televiziune se va numi Party Mix și va difuza muzică de petrecere!

Party Mix se va lansa în curând

„Venim cu propunere de a realiza o televiziune muzicală, națională, o televiziune care să abordeze, din punct de vedere muzical, diferit piața de profil. În cadrul acestui proiect, am identificat această oportunitate și dorim să obținem această licență ca să și încercăm să emitem și să aducem în fața publicului programe interesante”, a declarat Laurențiu Megelea, acționar majoritar al societății Bestmixmedia.

Solicitarea companiei a fost făcută pentru noua televiziune Party Mix, de muzică de petrecere, cu emisie în variantă 4K, HD și SD. Postul se va lansa cu o investiție de 147.400 de euro, potrivit proiectului depus la CNA, sursa fiind din surse proprii. Postul va avea în grilă emisiuni precum Happy Party Mix, Hai Noroc, Top 40 Party Mix, Music Box sau Music News, precizează Paginademedia.

Party Mix se pare că nu va avea teleshopping

Radu Herjeu, membru CNA, l-a întrebat pe Laurențiu Megelea cum justifică proiectul lansat. Acesta a spus că ”privind la alte televiziuni cu profil de muzică populară, am observat foarte multe lucruri care nu sunt ok: adică, emisiuni medicale, foarte mult teleshopping, piese care țin de folclor și nu neapărat de o muzică autentică de petrecere.

Noi am făcut proiecte curate și ne dorim ca și acest proiect să fie curat. Nu ne dorim să promovăm muzică din zona Taraf TV sau altfel de muzică. Noi simțim nevoia telespectatorului de a viziona un canal fără acest teleshopping, fără altfel de televiziuni. Efectiv muzică de petrecere”, a precizat acționarul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×