Apar modificări la WhatsApp. Va fi implementată o nouă opțiune în aplicație

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 16:36
Apar modificări la WhatsApp. Va fi implementată o nouă opțiune în aplicație
WhatsApp propune mai multe modificări. Sursa foto - facebook

Apar modificări la WhatsApp. Aplicația cumpărată de Facebook propune noi schimbări pentru utilizatori. În curând va fi implementată o opțiune în aplicație, și anume cea de autodistrugere a mesajelor după ce acestea au fost deja citite. Funcția ar putea fi utilă pentru persoanele care au nevoie de discreție maximă și care transmit mesaje importante via WhatsApp. La fel se procedează și cu mesajele primite: ele urmează a se autodistruge după ce au fost citite.

Apar modificări la WhatsApp

Atunci când este bifat timpul la secțiunea „Mesaje care dispar” va asigură inlăturarea din istoricul conversației a tuturor mesajelor care depăsesc termenul ales. Nu este singura modificare care va avea loc în aplicația Whatsapp. În curând și posesorii de Android vor avea parte de o caracteristică disponibilă până acum strict pe modele iPhone. Astfel, trebuie să știți că utilizatorii dispozitivelor marca Apple compatibile pot debloca aplicatia si prin intermediul functiei Face ID, adică cea de recunoastere faciala. Cei care vor activa noua functie trebuie sa se autentifice cu amprenta pentru a putea folosi aplicatia.

Potrivit WhatsApp, utilizatorii vor putea raspunde la apelurile telefonice chiar si atunci cand aplicatia este blocata. Caracteristica va fi disponibila treptat pentru toti utilizatorii. Noua functie poate fi activata urmand calea: Settings/Account/ Privacy/Fingerprint lock sau, pentru cei care au meniul in romana, Setari/Cont/Confidentialitate/Deblocare cu amprenta. Aplicatia WhatsApp a fost lansata in 2004 de antreprenorii Jan Koum si Brian Acton. In 2014, Facebook a achizitionat compania cu 19 miliarde de dolari.

Va fi implementată o nouă opțiune în aplicație

Și, în mod evident, Mark Zuckerberg, marele antreprenor american, intenționează acum să aducă modificări majore aplicației. Acesta vrea să îmbunătățească atât interfața, logo-ul, cât și reclamele platformei sociale. Mai concret, prima din cele trei mari schimbări pe care deținătorul Facebook le pregătește în următorii ani pentru Whatsapp se referă la formatul în care sunt salvate mesajele vocale primite de utilizatori prin intermediul aplicației de mesagerie.

Totodată, serviciul apelurilor de tip VoIP va deveni mult mai ușor de folosit, numeroși utilizatori semnalând astfel de probleme încă din momentul în care a fost implementat. În plus, compania americană intenționează să implementeze o interfață mult mai prietenoasă, atât pentru aplicația de android, cât și pentru cei care preferă sistemul de operare de tip ios. Nu toate schimbările vor fi, însă, pe placul utilizatorilor din întreaga lume, mai ales că Zuckerberg a susținut în repetate rânduri că își dorește ca reclamele să fie prezente și pe Whatsapp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×