Anunț important pentru clienții RCS – RDS. Ce trebuie să știe cei care au abonament de internet de la Digi

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 14:53
Anunț important pentru clienții RCS – RDS. Ce trebuie să știe cei care au abonament de internet de la Digi
Mesaj important pentru toți clienții RCS&RDS care folosesc servicii de Internet. Sursa foto: idevice.ro

Operatorul RCS – RDS face un anunț important pentru toți abonații DIGI, în special cei care au abonament de Internet. Operatorul Digi are abonamente cu viteze foarte mari, dar nu toată lumea se poate bucura de un Internet rapid și asta din cauza calculatoarelor vechi sau neperformante.

Internet cu viteză mare, dar inaccesibil abonaților RCS&RDS

Operatorul de telecomunicații RCS – RDS a făcut un anunț important legat de beneficiile unui abonament de Internet. Așadar, operatorul are abonamente cu viteze foarte mari, dar nu toată lumea se poate bucura de un Internet rapid din mai multe motive, printre care se numără un calculator vechi sau neperformant.

Multă lume optează pentru un abonament de internet care atinge viteze foarte mari, dar puțini oameni știu că trebuie să ai un calculator performant pentru acest lucru. Prin urmare, RCS-RDS informează clienții care aleg Internet de mare viteză  (500 Mbps) să aibă calculatoare care trebuie să respecte o anumită configurație. Este vorba de: procesor Intel I5 2,5Ghz (2 CORE) sau echivalent, memorie RAM de 2 GB, hard Disk: SATA 3 – 7200RPM, placă de rețea gigabit, sistem de operare Microsoft Microsoft Windows 7, Linux sau MacOS și router care să suporte trafic susținut de 500 Mbps (opțional).

Unii oameni nu știu că nu pot atinge viteze mari la Internet dacă nu au un PC performant
Grupul RCS-RDS le transmite românilor că nu pot atinge Internet de viteză mare dacă nu au un calculator performant. Sursa foto: playtech.ro

Ce le transmite operatorul de telecomunicații abonaților

Din aceste informații rezultă că și un laptop poate atinge viteze foarte bune, atâta timp cât are un procesor decent și un HDD pe măsură. Grupul RCS & RDS le recomandă clienților care vor să atingă viteze de 1 Gbps să aibă o configurație și mai performantă. Asta înseamnă că un abonat DIGI trebuie să aibă acasă un calculator bunicel cu un SSD decent și un procesor Intel I7 4 CORE sau echivalent și o memorie RAM 4 GB.

În plus, RCS- RDS mai informează clienții ca routerul să fie capabil să atingă asemenea viteze și că unul performant este destul de scump. Prin urmare, routerul RCS-RDS prin care intră fibra optică e capabil să atingă viteze de 1 Gbps, iar dată abonații doresc să atingă această viteză trebuie să-și cumpere un router performant care nu este deloc ieftin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×