Antonia, în doliu! A pierdut una dintre cele mai dragi ființe: „S-a zbătut până la ultima răsuflare”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/12/2018, 17:25
Antonia, în doliu! A pierdut una dintre cele mai dragi ființe: „S-a zbătut până la ultima răsuflare”
Antonia este în doliu! Bunicul ei tocmai s-a stins din viață.

Iubita cântăreață Antonia este în doliu! Bunicul artistei s-a stins în viață, după bătălii cu o boală. Iubita lui Alex Velea are, din păcate, parte de niște sărbători mai triste, din cauza acestei vești. Din mesajul pe care l-a postat chiar aceasta pe un site de socializare, pare că a fost o persoană la care a ținut foarte mult.

Cu toate că are o familie fericită alături de cântăreț, dar și de cei doi copii ai lor, de anul nou nu se va putea bucura pe deplin de magia perioadei.  Ce mesaj sfâșietor a scris Antonia în mediul online? Cuvintele fanilor nu au întârziat să apară și să o susțină pe iubita cântăreață în aceste zile negre.

Antonia este în doliu!

Antonia, din păcate, nu se va putea bucura anul acesta de magia srbătorilor. O veste sfâșietoare s-a apustit asupra vedetei. Iubita lui Alex Velea a trebui să suporte acum, în prag de sărbători, vestea că bunicul său nu mai este. Artista a afirmat că el a însemnat foarte mult pentru ea și că a fost o ființă extrem de dragă sufletului ei.

Antonia alături de bunicul său
Antonia alături de bunicul său

„S-a zbătut până la ultima răsuflare. A luptat până la sfârșit. Un om mai puternic decât bunicul meu nu am mai întâlnit. Am fost lângă el în tot acest timp până când nu a mai rezistat. Te iubesc foarte mult! Acum ești cu Doamne Doamne. Ești îngerul meu! Mi-e dor de tine!” , a fost mesajul lăsat de Antonia pe un site de socializare.  Iubita cântăreață Antonia este în doliu! Bunicul artistei s-a stins în viață, după bătălii cu o boală. Iubita lui Alex Velea are, din păcate, parte de niște sărbători mai triste, din cauza acestei vești. Din mesajul pe care l-a postat chiar aceasta pe un site de socializare, pare că a fost o persoană la care a ținut foarte mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×