Antonia, în culmea fericirii! Ce a făcut Maya, fiica ei din mariajul cu Vincenzo Castellano

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/02/2020, 17:59
Antonia, în culmea fericirii! Ce a făcut Maya, fiica ei din mariajul cu Vincenzo Castellano
Antonia, în culmea fericirii, deoarece fiica sa, Maya, se află în România

Antonia este în al 9-lea cer, după ce are sub același acoperiș toți cei trei copii ai săi! Fiica sa cea mare, Maya, se află de câteva zile în România, iar cântăreața a mărturisit cu mâna pe inimă că este cea mai fericită femeie din lume!

Antonia, în culmea fericirii, deoarece fiica sa, Maya, se află în România

Antonia și Maya s-au răsfățat la un salon, unde au petrecut timp de calitate. Cântăreața a publicat mai multe filmulețe în care apare alături de fiica sa și a lui Vincezo Castellano, cu care se află de ani de zile în proces pentru custodia fetiței.

Potrivit imaginilor publicate de Antonia pe o rețea de socializare, Maya Castellano stă cu ea în vila pe care și-a cumpărat-o la sfârșitul anului trecut împreună cu iubitul său, Alex Velea. Mai mult de atât, în vila recent achiziționată, Antonia a organizat o cameră special pentru fiica sa, Maya.

Antonia și Vincezo Castellano se află de ani buni în procese

Într-una dintre filmări, Antonia face o mărturisire foarte emoționantă, apreciată de toți fanii ei. Fericita mamă i-a făcut o declarație de iubire fiicei sale, Maya Castellano. Mesajul în engleză al vedetei sună așa: “Aceasta este literalmente una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, jur! Te iubesc!”.

Antonia și Alex Velea au o relație de mai mulți ani, din care s-au născut doi băieți. Dominic are șase ani, iar Akim Alexandru are 4 ani. Căsnicia cu Vincezo Castellano a durat efectiv doi ani, timp în care s-a născut Maya. În prezent, cei doi soți se luptă pentru custodia fiicei lor, dar și pentru încheierea căsătoriei.

Imediat cum Antonia va fi divorțată în acte, se va căsători cu Alex Velea, iar după aceasta va urma botezul celor doi copii pe care îi au împreună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×