Antonia, făcută praf de fani: „Mă supără când lumea vorbește despre familia mea”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/05/2019, 09:27
Antonia, făcută praf de fani: „Mă supără când lumea vorbește despre familia mea”
Antonia iese la atac. Sursa foto:cancan.ro

Antonia a răbufnit, după criticile din ultima vreme. Prezentă în cadrul emisiunii Răi Da Buni, de la Antena Stars, unde a venit însoțită de cei doi băieți ai săi, Dominic și Akim, îndrăgita artistă a vorbit deschis despre lucrurile care o deranjează cel mai tare.

Ce spune Antonia despre criticile fanilor

Este una dintre cele mai de succes artiste din peisajul muzical românesc, iar hiturile sale fac senzație atât la radio, cât și pe Youtube, unde înregistrează vizualizări record. Acest statut vine însă și cu sacrificii, mai ales că fanii sunt curioși să afle și cele mai ascunse secrete ale favoritei lor și, deseori, au tendința de a critica. Antonia este o fire deschisă și acceptă reacțiile mai puțin bune, însă totul până la familie.

Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăţi gratuite” , a explicat actrița.

Antonia și Alex Velea, împreună cu cei doi băieți. Sursa foto:Evz.ro
Antonia și Alex Velea, împreună cu cei doi băieți. Sursa foto:Evz.ro

S-a zvonit că artista s-ar fi despărțit de Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși în ultima vreme s-a zvonit că lucrurile nu ar fi chiar roz între cei doi, ba chiar că ar fi ajuns la despărțire, cântăreața dezminte cu  fermitate aceste speculații. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Antonia și-a exprimat din nou sentimentele față de tatăl celor doi băieți ai săi.

Mulțumesc că m-ai binecuvântat cu doi băieți frumoși! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot! Pentru toți cei trei mici îngerași ai mei și pentru tine. Mi-ai arătat acea iubire rară care e greu de găsit în zilele noastre, ai grijă de mine, nu mă faci niciodată să mă simt singură, dar, cel mai important, tu ești BINECUVÂNTAT cu sănătate, cu putere de a munci, bunătate, ești extrem de talentat și nu în ultimul rând: ești un tată minunat! Așadar, îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tine!Să ne trăiești mulți multi ani!!!! Te iubesc! @iamvelea” , a scris artista, pe respectiva rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×