Antonia, din nou mamă? Ce spune iubita lui Alex Velea despre al patrulea copil

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
27/06/2019, 13:04
Antonia, din nou mamă? Ce spune iubita lui Alex Velea despre al patrulea copil
Antonia se gândește deja la al patrulea copil. Sursa foto: PRO TV

Cântăreața Antonia a vorbit despre al patrulea copil și a spus că nu a închis poarta de tot, așa că s-ar putea ca în curând să ne dea marea veste. Partenera lui Alex Velea are deja trei copii minunați, iar un al patrulea nu ar fi o surpriză câtă vreme ce iubăreții își doresc mărirea familiei.

Antonia nu spune nu unui al patrulea copil

Vedeta are o fetiță, pe Maya, rodul iubirii dintre ea și Vincenzo Castellano și doi băieți, pe care i-a făcut cu Alex Velea, pe nume Akim și Dominic. După cum se știe, fetița este în grija tatălui, căci în urma divorțului de celebrul italian, Antonia a avut parte de multe procese, mai ales că Vincenzo nu a vrut să îi acorde divorțul.

Antonia se gândește deja la al patrulea copil, însă momentan are alte preocupări, căci cariera ei este fundamentală acum și trebuie să muncească din greu pentru întreținerea familiei, cot la cot cu cântărețul Alex Velea. Recent, Antonia a fost în Italia să-și vadă fata, iar Alex a însoțit-o. A spus că este mândră de Maya, că este foarte frumoasă și deșteaptă și crește pe zi ce trece.

Antonia, alături de cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea, într-o sesiune foto pentru revista Unica

Ce a spus despre fiica ei, care e în custodia lui Vincenzo Castellano

„Momentan nu, dar poate în viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot, gata, nu mai vreau deloc, dar momentan este destul, mai ales că noi muncim foarte mult, dar suntem foarte fericiți în formula asta. În Italia am fost recent, cu Alex. Maya crește, este foarte deșteaptă, foarte talentată, cântă, dansează și se uită la foarte multe tutoriale de machiaj pe youtube”, a declarat Antonia, scrie avantaje.ro.

Antonia este una dintre cele mai de succes artiste din România. S-a lansat în anul 2010 cu melodia „Morena”, în colaborare cu Tom Boxer, iar de atunci a lansat hit-uri pe bandă rulantă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×