Antonia a investit enorm în noile silicoane. Cântăreață este mulțumită de rezultat

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/02/2020, 09:06
Antonia a investit enorm în noile silicoane. Cântăreață este mulțumită de rezultat
Antonia a investit 5.000 de euro în noile silicoane. Sursa foto: Instagram.com

Antonia a ajuns pe mâna medicului estetician fiind nemulțumită de bust. Frumoasa cântăreață a renunțat la vechile silicoane și a optat pentru unele puțin mai mari, iar acum este cât de poate de mulțumită de rezultat, mai ales că nu se uită la bani când vine vorba de „îmbunătățiri”.

Cât a costat intervenția la nivelul sânilor a celebrei artiste Antonia

Cântăreață de succes, trup de zeiță și voce de aur, așa ar putea fi descrisă în câteva cuvinte cântăreața Antonia, însă iată că artista a fost puțin nemulțumită de aspectul fizic și a ajuns pentru a doua oară pe masa de operație. Frumoasa brunetă și-a schimbat silicoanele la începutul lunii februarie optând pentru unele mai mari.

Iubita lui Alex Velea a ajuns pe mâna specialistului Radu Ionescu fiind nemulțumită de faptul că sânii săi începuseră să se lase. Artista a investit în noul bust 5.000 de euro, sumă echivalentă unui concert susținut de frumoasa brunetă. Este a doua intervenție chirurgicală pe care vedeta a suferit-o la nivelul sânilor, prima fiind în iulie 2015, la jumătate de an după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Cântăreața, reacție acidă după ce și-a pus silicoane noi

Antonia are un look de milioane și arată impecabil la vârsta de 30 de ani. Mamă a trei copii, cântăreața se menține în formă datorită sportului, alimentației sănătoase, dar și medicului estetician. Vedeta nu a avut o reacție tocmai în regulă după ce fanii au criticat-o că și-a schimbat silicoanele transmițând că știe ce face pentru că e „fată mare”.

„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: «De ce? Nu aveai nevoie!», »Aoleu, acum eşti nu ştiu cum», please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia pe una dintre rețelele sale de socializare.

Antonia și-a anulat un concert pentru a ajunge la medicul estetician

Iubita concurentului „Asia Express” Alex Velea, frumoasa Antonia, a fost nevoită să-și anuleze un concert din Constanța pentru a-și pune noile silicoane, mai mari, mai frumoase și mai atrăgătoare decât înainte când a optat pentru o mărime medie.

„Regret că nu mă pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a mărturisit artista cu câteva zile înainte de intervenția chirurgicală.

Reprezentanții clubului de la malul mării au scris la momentul respectiv pe o pagină de socializare că artista are nevoie de 2 săptămâni de repaos, iar concertul a fost reprogramat pentru o dată care urmează să fie comunicată ulterior.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×