Antonia a dat cărțile pe față! Le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor: „M-am operat la sâni!”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
05/02/2020, 14:56
Antonia a dat cărțile pe față! Le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor: „M-am operat la sâni!”
Antonia a recunoscut tot. Și-a făcut operație de sâni. Sursa foto: Instagram

În ultimele zile, Antonia a ținut prima pagină a ziarelor de tip tabloid, după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Zvonurile potrivit cărora îndrăgita artistă ar avea grave probleme de sănătate i-au îngrozit, pur și simplu, pe fani, stârnind nenumărate controverse în mediul online. Toate aceste speculații au fost alimentate și de lipsa de reacție a frumoasei brunete, care nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect. Cel puțin până acum.

Antonia recunoaște: „M-am operat la sâni”

Enervată la culme de discuțiile apărute în jurul intervenției chirugicale la care a fost supusă recent, Antonia s-a hotârât să dea cărțile pe față. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, cântăreața a făcut lumină în acest caz. „M-am operat la sâni”, a afirmat sus și tare vedeta, închizând astfel toate gurile rele.

Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi.

Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, le-a transmis Antonia tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Replică dură pentru cei care au criticat-o: „Sunt fată mare!”

Totodată, artista își îndeamnă fanii să se gândească de două ori înainte de a-i trimite mesaje prin care să o critice pentru decizia de a apela la medicul estetician pentru a-și modela corpul. Frumoasa brunetă atrage atenția că nu va mai permite nimănui să o judece pentru modul în care alege să își trăiască viața.

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie.

Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a mai spus Antonia.

Cu câteva zile în urmă, iubita lui Alex Velea își anunța fanii că este nevoită să anuleze concertele din acea perioadă, întrucât urma să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Nu a dorit, însă, să ofere  alte detalii pe marginea acestui subiect.

Regret că nu ma pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a transmis atunci vedeta pe rețelele de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×