Anna Lesko și-a schimbat look-ul și postează fotografii incitante din vacanță! Fanii ei sunt încântați

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
30/01/2020, 21:38
Anna Lesko și-a schimbat look-ul și postează fotografii incitante din vacanță! Fanii ei sunt încântați GALERIE FOTO
Anna Lesko și-a schimbat look-ul

Anna Lesko a plecat în vacanță, de unde postează fotografii incitante pentu fanii săi, mai ales acum, că și-a schimbat și look-ul. Cântăreața arată parcă din ce în ce mai bine și nu se sfiește s-o arate. Ultimele fotografii postate pe rețelele de socializare vorbesc de la sine!

Anna Lesko și-a schimbat look-ul

Ajunsă la 41 de ani, Anna Lesko arată foarte bine și nu ratează nicio ocazie pentru a o arăta. Vedeta și-a luat copilul și a plecat într-o vacanță exotică, unde soarele să îi mângâie trupul perfect.

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă mai puțin frumoasă din viața ei, Anna Lesko se pare că a dat uitării divorțul prin care a trecut, indiferent cât de dureros a fost acesta. Se reinventează mereu și de fiecare dată o face cu mare fast.

Cântăreața tocmai ce a ieșit dintr-un divorț dureros

Vedeta și-a făcut, recent, breton, iar acum și-a îndreptat părul, iar fanii ei au fost extrem de încântați de noua sa imagine, așa că nu au ezitat nicio secundă să o complimenteze și să-i spună că îi stă foarte bine.

În urmă cu câteva luni, Anna Lesko  apus capăt relației pe care o avea cu tatăl copilului său și a decis că este timpul să o ia de la zero. La momentul respectiv, s-a vorbit foarte mult de faptul că artista l-ar fi înșelat pe Dj Vinnie cu nimeni altul decât Mike Diamondz, însă Anna Lesko a negat orice informație legată de acest subiect și la fel s-a întâmplat și în cazul lui Mike Diamondz.

Chiar dacă a negat relația cu frumoasa Anna Lesko, Mike Diamondz a recunoscut cu mâna pe inimă că și-ar dori foarte mult să aibă o femeie ca Anna Lesko. Mai mult, a spus că vedeta este pe placul lui, dar, sunt doar amici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×