Anna Lesko, criticată de fani pe internet: “Ai cam îmbătrânit”. Cum a răspuns artista

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/05/2019, 14:56
Anna Lesko, criticată de fani pe internet: “Ai cam îmbătrânit”. Cum a răspuns artista
Anna Lesko a pus la punct un fan care o critica pe rețelele de socializare. Sursa foto:b1.ro

Anna Lesko este una dintre vedetele cele mai active pe rețelele de socializare, unde postează de fiecare dată fotografii în ipostaze care mai de care mai provocatoare, etalându-și silueta de invidiat. În ciuda miilor de like-uri pe care le primește constant, artista are parte uneori și de critici din partea fanilor mai exigenți.

Anna Lesko, criticată pe o rețea de socializare. Cum a reacționat cântăreața

De un astfel de comentariu negativ a avut parte zilele trecute, când un internaut a criticat dur poza publicată de îndrăgita cântăreață. „Ai cam îmbătrânit, baby” , i-a atras atenția fanul respectiv, însă nici reacția frumoasei artiste din Republica Moldova nu s-a lăsat mai prejos.

Inevitabil, baby” , este răspunsul elegant al artistei, semn că acceptă fără probleme vârsta și trecerea timpului . Cu toate acestea, cei mai mulți dintre fani nu contenesc cu laudele pe rețelele de socializare, mai ales că Anna Lesko este foarte preocupată de felul în care arată și face toate eforturile pentru a-și păstra silueta de invidiat.

Anna Lesko pune pe jar imaginația bărbaților, cu fotografiile sale incendiare.
Anna Lesko pune pe jar imaginația bărbaților, cu fotografiile sale incendiare. Sursa foto:Cancan.ro

Ce spune Anna Lesko despre relația cu tatăl copilului său

Într-un interviu acordat recent, Anna Lesko a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre viața ei intimă. Deși multă lume consideră că odată cu aducerea pe lume a unui copil, intimitatea cuplurilor are de suferit, frumoasa artistă susține că o astfel de situație nu se aplică și în cazul relației sale cu DJ Vinnie.

Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite” , a mărturisit Anna Lesko.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×