ANM, anunț de ultimă oră! Temperaturi anormal de mari în toată țara! Progonza meteo

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 11:31
ANM, anunț de ultimă oră! Temperaturi anormal de mari în toată țara! Progonza meteo GALERIE FOTO
ANM, anunț de ultimă oră! Prognoza meteo vine cu vești bune

ANM a făcut un anunț de ultimă oră privind prognoza meteo din următoarele zile. Vor fi temperaturi anormal mari în toată țară, iar mercurul din termometre va urca și până la 19 grade. Urmează un weekend perfect pentru cei care își doresc să îl petreacă în natură.

ANM, anunț de ultimă oră! Prognoza meteo vine cu vești bune

Încălzirea treptată va atinge apogeul în zilele de 17 și 18 martie. „Va urma un proces de încălzire, astfel încât, pe 17 și 18 martie, media temperaturilor maxime urmează să atingă 19 grade, iar până pe 24 martie aceasta se va încadra ecartului 15…17 grade și va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii martie”, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Vor fi 18 grade și în Transilvania, chiar dacă își vor mai face apariția și ploile.

În ceea ce privește Molodova, temperaturile vor urca până la 18-19 grade, după care vor scădea, dar nu semnificativ. „Moldova: în intervalul 16-18 martie, vremea se va încălzi astfel încât această medie va atinge 18-19 grade Celsius. Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime, de 12-14 grade Celsius, va fi ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie”, potrivit ANM.

ANM, anunț de ultimă oră! Temperaturi anormal de mari în toată țara!
ANM, anunț de ultimă oră! Temperaturi anormal de mari în toată țara! Mulți români vor alege să se relaxeze în parcuri.

Vremea în București. Ce se întâmplă de luni

Vineri, 15 martie, în București se vor înregistra maxime de 14 grade, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. La ora 11.00, în Capitală erau 8 grade și vremea continua să se încălzească. Temperaturile urcă în toată țara, inclusiv în zonele de munte. La Brașov, de exemplu, se vor înregistra 10 grade Celsius.

De duminică, vremea se încălzește și mai mult. Va fi, practic, vreme de început de vară. Temperaturile vor ajunge la 22 de grade Celsius duminică, iar la începutul săptămânii viitoare se vor atinge chiar și 24 de grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×