ANM a emis prognoza meteo pe o lună. Ninsorile se lasă așteptate

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 13:16
ANM a emis prognoza meteo pe o lună. Ninsorile se lasă așteptate
ANM a emis prognoza meteo pe o lună

Meteorologii de la Administraţia Naţională de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru o lună. Astfel, aflăm că vremea se va menține călduroasă, pentru această perioadă, iar precipitațiile vor fi deficitare.

ANM a emis prognoza meteo pentru o lună. Vremea pentru săptămâna 13.01.2020 – 20.01.2020

Meteorologii anunță că temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, îndeosebi în zonele montane și submontane, exceptând zonele joase din regiunile vestice, sud-vestice și parţial din cele centrale, unde acestea vor fi apropiate de normalul săptămânii sau ușor mai coborâte.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Vremea pentru săptămâna 20.01.2020 – 27.01.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, mai ales înregiunile extracarpatice și apropiate de norme în vestul teritoriului și la munte.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și la munte.

Vremea pentru săptămâna 27.01.2020 – 03.02.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele normale ale perioadei în toate regiunile.
Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință ușor deficitară în cea mai mare parte a țării, exceptând regiunile vestice și nord-vestice, unde vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea pentru săptămâna 03.02.2020 – 10.02.2020

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, ușor peste limitele specifice perioadei. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, local cu o posibilă tendință ușor deficitară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×