Aneta Sîngeorzan, atac la apropiații Cristinei Țopescu: “Oare nu s-a gandit nimeni la ea de Anul Nou?”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 20:48
Aneta Sîngeorzan, atac la apropiații Cristinei Țopescu: “Oare nu s-a gandit nimeni la ea de Anul Nou?”
Aneta Sîngeorzan, atac la apropiații Cristinei Țopescu. Sursa foto: Facebook

Încă un jurnalist le bate obrazul așa-zișilor prieteni ai Cristinei Țopescu, găsită moartă în casă după două săptămâni! Cea care s-a sesizat că se întâmplă ceva cu vedeta de televiziune a fost o vecină, care a sunat la 112, după ce a observat că Cristina Țopescu lipsea de prea mult timp.

Aneta Sîngeorzan, atac la apropiații Cristinei Țopescu

Aneta Sîngeorzan a scris pe Facebook un mesaj dureros. ”Am vorbit cu Cristina Topescu in ultima luna de cateva ori, la telefon si pe whatsapp. Era consiliera ministrului Costache si voiam sa il invit in emisiunea mea medicala. Asta conteaza mai putin, dar e o introducere la ceea ce urmeaza sa zic.

Cristina Topescu nu a mai fost activa pe whatsapp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineata, oameni buni. Timp de 2 SAPTAMANI nu a intrat nici macar o singura data pe whatsapp, intr-o epoca in care telefonul mobil este prelungirea mainii noastre si intr-o epoca in care vorbim pe whatsapp mai mult decat la telefon, cu voce. De mai bine de doua saptamani nu a postat deloc pe retelele sociale, unde inteleg ca era foarte activa…

“Oare nu s-a gandit nimeni la ea de Anul Nou?”

Oare nu si-a pus nimeni din cercul ei de apropiati (pentru ca e prea mult sa spun ca avea prieteni) un semn de intrebare in ceea ce o priveste? Unde este Cristina? Ce face Cristina? Oare nu s-a gandit nimeni la ea de Anul Nou? Oare nu i-a trecut nimanui prin cap sa o sune sau sa ii scrie si a doua oara, cand au constatat, dupa cum sustin in seara asta pe la televizor, ca nu da niciun semn inapoi?!

Drum lin, Cristina Topescu! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”, a scris Aneta Sîngeorzan pe Facebook.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, după două săptămâni de la deces. Lângă ea au fost găsiți morți și doi dintre câinii pe care aceasta îi avea în grijă. Se pare că celebra jurnalistă a suferit un infarct în timp ce dormea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×