Andrei Ștefănescu pleacă de la Antena Stars: cine îi ia locul la Star Matinal de Weekend

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
15/10/2018, 10:39
Andrei Ștefănescu pleacă de la Antena Stars: cine îi ia locul la Star Matinal de Weekend GALERIE FOTO
Andrei Ștefănescu părăsește matinalul Antenei Stars

Andrei Ștefănescu a anuțat că nu va mai prezenta matinalul Antenei Stars din weekend și că în locul lui va veni altcineva. Anunțul i-a luat prin surprindere pe telespectatori, mai ales că artistul se potrivea perfect în rolul de moderator al emisiunii.

Andrei Ștefănescu a fost ”uns” moderator la Antena Stars, în urmă cu doar câteva luni. El s-a descurcat cu brio și a cucerit publicul emisiunii. El însuși a făcut acum anunțul că nu va mai prezenta ”Star Matinal de Weekend”.

Andrei Ștefănescu pleacă de la Antena Stars, dar nu de tot

Andrei Ștefănescu a motivat plecarea în favoarea unor alte proiecte personale. Toate orizonturile par să i se deschidă acum artistului, care va avansa pe plan profesional, se pare. Acesta a acceptat să fie coprezentator, alături de Liviu Vârciu și Gina Pistol, la emisiunea ”Asia Express”.

„De săptămâna viitoare n-o să mai fiu eu, o să fie cineva care să mă înlocuiască”, a sunat anunțul de retragere al lui Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu se va alătura lui Liviu Vârciu la Asia Express
Andrei Ștefănescu se va alătura lui Liviu Vârciu la Asia Express

Andrei Șefănescu are o familie frumoasă

Andrei Ștefănescu este împlinit pe plan profesional, dar și personal. Artistul de la ”Alb și Negru” vorbește mereu foarte frumos despre familia lui, iar pe soția sa o adoră. Cei doi au împreună un fiu, iar prezentatorul de la Antena Stars s-a acomodat rapid cu rolul de tătic.

”Cred că deja m-am obișnuit cu postura de tătic. Nu e așa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l și jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l țin în brațe, ba chiar am ajuns să-l liniștesc de multe ori. Îi schimb și scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat.”, spunea Andrei după ce a devenit tătic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×