Andrei și Mihnea Năstase, mesaje la puține clipe după ce și-au exprimat opțiunea la alegerile prezidențiale! „Așa cum știți tatăl nostru nu poate vota, am venit și am votat așa cum ar fi făcut-o și el”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 15:49
Andrei și Mihnea Năstase, mesaje la puține clipe după ce și-au exprimat opțiunea la alegerile prezidențiale! „Așa cum știți tatăl nostru nu poate vota, am venit și am votat așa cum ar fi făcut-o și el” GALERIE FOTO

Andrei și Mihnea Năstase, băieții fostului premier Adrian Năstase au transmis câteva mesaje la puține clipe după ce și-au exprimat opțiunea pentru alegerile prezidențiale 2019! Cei doi au votat la Liceul Jean Monnet din Capitală și au precizat că au ales așa cum ar fi făcut-o și tatăl lor, dacă avea dreptul. Vă reamintim că Adrian Năstase nu are dreptul să voteze după ce a fost condamnat cu executare în dosarul Zambaccian.

Andrei și Mihnea Năstase, mesaje la puține clipe după ce și-au exprimat opțiunea!

„E datoria noastră să dăm un vot responsabil, așa cum știți tatăl nostru nu poate vota, am venit și am votat și pentru el, așa cum ar fi votat și el. Trebuie să fie președintele tuturor”, a spus Andrei Năstase. Lui i s-a alăturat și Mihnea Năstase, cel care și-a dat demisia din funcția de consilier onorific al fostului vicepremier Mihai Fifor, la puține momente după ce PNL a dărâmat guvernul.

„Am votat așa cum ar fi votat și tatăl nostru, cu responsabilitate, pentru copii, părinți și bunicii din această țară și pentru un preșdinte care va fi al tuturor românilor. Trebuie gândită o schimbare și e important să fie curajos în demersurile pe care le va face. Trebuie să existe mai multă implicare”, a spus și Mihnea Năstase.

Adrian Năstase are interzis la vot

Vă reamintim că Adrian Năstase nu are dreptul să voteze și să candideze la nicio funcție publică timp de 5 ani. De remarcat că la ieșirea de la vot, protestatarul Marian „Ceaușescu” i-a huduit pe cei doi fii ai fostului premier. Adrian Năstase a fost condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Zambaccian. Fostul premier a fost condamnat pentru infracţiuni de şantaj şi luare de mită. Cazul său a fost judecat de un complet de cinci judecători.

De altfel, Adrian Năstase a primit cea mai mare condamnare tocmai pentru infracţiunea de luare de mită, adică patru ani de închisoare. Pentru cea de a doua infracţiune adică aceea de şantaj a fost condamnat la trei ani de închisoare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×