Andrei Ciobanu și Karina, în tandrețuri la Survivor România. Ce spune tatăl Războinicului despre relația fiului său

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/02/2020, 17:50
Andrei Ciobanu și Karina, în tandrețuri la Survivor România. Ce spune tatăl Războinicului despre relația fiului său
Andrei Ciobanu și Karina, în tandrețuri la Survivor România. Sursa foto: libertatea.ro

Andrei Ciobanu și Karina trăiesc deja o frumoasă poveste de iubire în văzut tuturor fanilor emisiunii Survivor România! Cei doi sunt din ce în ce mai apropiați,iar relația lor îl bucură pe tatăl concurentului.

Andrei Ciobanu și Karina, în tandrețuri la Survivor România

Cele 30 de zile pe care le-au petrecut unul în compania celuilalt i-au făcut să creadă că sunt suflete pereche, dar rămâne de văzut cum va continua relația după ce faimoasa emisiune de la Kanal se va încheia.

Fanii emisiunii Survivor România sunt foarte încântați de cum decurg lucrurile, în Republica Dominicană! Povestea de iubire dintre Andrei Ciobanu și Karina îi bucură pe toți și se așteaptă toată lumea la un final fericit între ei!

Tatăl lui Andrei Ciobanu își așteaptă nora acasă

Familia lui Andrei Ciobanu așteaptă cu sufletul la gură ca cei doi îndrăgostiți să se întoarcă acasă și le analizează foarte atent mișcările. Tatăl lui Andrei crede că fiul său și Karina se potrivesc de minune.

„Ar fi o implinire fericita. Este varsta potrivita, dau bine impreuna. Adevaratele caractere se cunosc in situatii extreme. Ei ajung sa se cunoasca mai bine acolo, in conditii de privatiuni.

Nu este rozul din viata de zi cu zi, nu sunt aerieni, revin repede cu picioarele pe paman. Imi place Karina, mi-a placut de cand am vazut-o la aeroport.

Arata bine impreuna, important este sa se inteleaga. Lui Andrei (n.r. Ciobanu) ii trebuie un om intelegator care sa nu-l acapareze. Asta vor discuta in timp.

Pana acum i-a placut genul de fata usor mignona, de care sa aiba grija, sa o poata proteja. Este foarte mamos, are dorinta de a ocroti, de a proteja.

Ma uitam la Karina care este tot mignona, draguta, finuta. Chiar mi-am spus ca se potrivesc”, a declarat domnul Lucian Ciobanu, tatal razboinicului Andrei, potrivit sursei citate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×