Andreea Marin ține o dietă de post. Ce are în meniu Zâna Surprizelor

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 20:51
Andreea Marin ține o dietă de post. Ce are în meniu Zâna Surprizelor GALERIE FOTO
Andreea Marin, dietă specială în post!

Andreea marin a împărtășit cu fanii săi dieta specială pe care o ține în post. Zâna Surprizelor ține foarte mult la regimul alimentar și la alimentele cu care prepară mâncarea, astfel că multe dintre acestea sunt organice și chiar din grădina sa. De asemenea, vedeta face și sport, pentru că mâncatul sănătos nu este suficient pentru a avea un organism și un trup așa cum își dorește oricine. „Două săptămâni de dietă de post viu colorată, gustoasă și plină de nutrienți, cu tot ce are corpul nostru nevoie pentru a funcționa corect și cu energie întreaga zi, începând de azi pentru mine!”

Andreea Marin, dietă specială în post! Iată meniul pe care îl urmează

Urmăritorii săi din mediul online știu prea bine că pentru Zâna Surprizelor contează foarte mult alimentația, mai ales în apropierea sărbătorilor, când tentațiile sunt multe. Andreea Marin a ales să țină o dietă specială pe parcursul postului, plin de legume și de nutrienți, după cum speciffică aceasta. „Nu e orice dietă, ci concepută special de nutriționiști (…) bine gândită și calculată, și o poate urma oricine în oricare dintre aceste situatii:

a) în timpul postului, când evităm lactatele și carnea, dar nu ne dorim să exagerăm cu carbohidrații și să acumulam kilograme în plus,
b) când vrem să slăbim sănătos,
c) după o perioadă de detoxifiere, când interiorul nostru este curat, aparatul digestiv funcționează din nou corect și nu vrem să stricăm ce am obținut revenind brusc la mâncăruri grele, ci vrem sa facem trecerea cât mai firesc spre dieta de acasă de zi cu zi,
d) când suntem atât de ocupați, încât nu reușim să mergem zilnic la piață pentru a alege legume proaspete și crescute fără chimicale, nici nu avem vreme sau nu ne pricepem să gătim raw-vegan dimineată, să facem și sucuri proaspete pentru întreaga zi, să le împachetam și să le luăm cu noi la serviciu”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, dietă în post
Andreea Marin, dietă în post

Andreea Marin, despre alimentație

„E complicat, așa că există acum posibilitatea să comandăm zilnic meniul și ne este adus acasă, la birou, oriunde ne aflăm. Eu am un program infernal, mi-e tare greu să gătesc și pentru familie, separat în alt fel pentru mine, și asta dimineața, înainte de 7, când începe programul meu, zi de zi. Vedeți astăzi prima mea zi de dietă în imagini, iar mâine dimineață voi posta un video realizat în bucătăria mea împreună cu specialiștii în nutriție care au conceput-o.

Vor fi 2 săptămâni în care, zilnic, voi mânca colorat și diferit de la o zi la alta, 3 mese solide și alte 3 lichide, acoperind întreaga zi. Ingredientele folosite azi: avocado, măr, lămâie, migdale, castravete, ardei roșu, țelină, roșii, brocolli, spanac, linte verde, cartofi, morcovi, ceapă, usturoi, pătrunjel, oregano, turmeric, ghimbir, chilli, sare, ulei de măsline, sirop de agave, scorțișoară. O bogăție! Câte puțin din toate”, a dezvăluit Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×