Andreea Marin și iubitul consul se mută împreună? Cum au fost surprinși cei doi

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
31/01/2019, 10:20
Andreea Marin și iubitul consul se mută împreună? Cum au fost surprinși cei doi GALERIE FOTO
Andreea Marin a ieșit la cumpărături alături de iubitul consul. Se mută împreună?

Andreea Marin (44 de ani) și iubitul consul (34 de ani) au fost surprinși recent într-un magazin de mobilă și obiecte pentru decorațiuni. Cei doi s-au orientat spre obiecte de mobilier pentru baie și bucătărie, semn că Zâna Surprizelor își dorește să renoveze aceste două zone din locuința ei. Se parre că diva are un obicei din a schimba total spațiul în care locuiește, atunci când se desparte de o persoană importantă din viața ei. Când s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr, a dat cu totul o altă față locuinței sale, iar când s-a mutat cu Tuncay Ozturk a ales din nou un alt decor.

De această dată, vedem că Andreea Marin vrea din nou să schimbe spațiul în care stă. Să fie ăsta un semn că se va muta împreună cu noul ei iubit, Adrian Brâncovanu. Cei doi au o relație de aproape 2 ani și ar cam fi momentul ca lucrurile să devină mai serioase între ei.

Andreea Marin a ieșit la cumpărături alături de iubitul ei
Andreea Marin a ieșit la cumpărături alături de iubitul ei

Andreea Marin se mută cu iubitul consul?

Deși au existat zvonuri că Andreea Marin ar fi primit demult inelul de logodnă de la Adrian, Zâna a refuzat să discute despre acest subiect. Ea a preferat să țină departe de ochii curioșilor viața ei privată și a fost zgârcită în orice dezvăluiri despre acest aspect. Imaginile realizate de fotoreporterii Click.ro arată că Andreea a discutat îndelung cu reprezentanta magazinului, care a sfătuit-o în privința alegerilor pe care le-a făcut. Comunicarea dintre Zână și iubitul ei s-a redus doar la a primi consimțământul asupra alegerilor pe care le-a făcut vedeta.

Cristian Gheorghiță este primul soț al Andreei Marin
Cristian Gheorghiță este primul soț al Andreei Marin
Mariajul cu Tuncay Ozturk a durat 3 ani
Mariajul cu Tuncay Ozturk a durat 3 ani

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori până acum. Primul mariaj, între 1995 și 2000, a fost împreună cu Cristian Gheorghiță, un afacerist. A doua oară s-a măritat cu Ștefan Bănică Jr, împreună cu care o are pe Violeta, fetița de 12 ani a vedetei. Căsnicia a durat din 20116 până în 2013. Nici a treia oară nu a fost cu noroc pentru Andreea Marin. Căsătoria cu medicul estetician Tuncay Ozturk a ținut doar 3 ani, din 2013, până în 2016. De fiecare dată, Andreea Marin a preferat să fie foarte discretă și să își țină bine ascunse relațiile și problemele intime.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×