Andreea Marin și-a uimit fanii! Cum arată fără pic de machiaj. FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
21/08/2019, 21:16
Andreea Marin și-a uimit fanii! Cum arată fără pic de machiaj. FOTO
Vedeta spune că este nevoie de un demachiat și de o cremă hidratantă pentru a avea un ten curat. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Marin nu-și arată vârsta și este mereu o apariție impecabilă, de la vestimentație până la machiaj. Vedeta și-a uimit fanii în această dimineață când a postat în story-ul de pe Instagram o fotografie în care apare fără pic de machiaj.

Andreea Marin a postat o fotografie în care apare nemachiată

Andreea Marin și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare fără strop de machiaj. ”Zâna Surprizelor” a ajuns la vârsta de 44 de ani și demonstrează încă o dată că nu ai nevoie de prea multe ca să te simți bine în pielea ta.  „O nouă zi, zâmbește-i! Fără fard, fără mască, așa cum ești tu. Prețuiește viața!”, a scris Andreea Marin ca descriere la fotografia în care apare așa cum s-a trezit azi-dimineață.

Vedeta nu-ți arată deloc vârsta, iar în cadrul unui eveniment a dezvăluit care este tratamentul de înfrumusețare la care apelează. Andreea Marin are un ten de invidiat și spune că demachiantul și crema hidratantă nu lipsesc din rutina ei zilnică. „O cremă și un tratament de calitate vin să completeze aducând strălucirea și încrederea de care ai nevoie pentru a te simți bine în pielea ta.”, a spus frumoasa brunetă, potrivit Libertatea.

Andreea Marin fără pic de machiaj
Andreea Marin a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare nemachiată. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Marin nu adoarme niciodată cu machiajul pe față

Andreea Marin este de părere că pentru a avea un trup armonios trebuie să faci sport și să ai o alimentație echilibrată. De asemenea, fosta prezentatoare TV mai spune că este nevoie de efort și disciplină pentru a avea un stil de viață sănătos. „Desigur că şi mie mi-ar plăcea să lenevesc, în loc să alerg, dar ţin la sănătatea mea şi vreau să mă simt bine cu mine din toate punctele de vedere”, spune vedeta pentru Click!.

„Lucrând în televiziune de 25 de ani, tenul meu a fost supus machiajului excesiv. Nu-mi doresc operaţii estetice, aşa că trebuie să compensez şi să am grijă de el. O simplă cremă hidratantă, folosită dimineaţa şi seara, nu înseamnă un mare efort, nici ca timp, nici financiar, dar e o necesitate pentru piele.”, a adăugat Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×