Andreea Marin, poze la piscină! ”Zâna”, mereu surprinzătoare!

Claudiu Ilie   
în Andreea Marin
31/10/2018, 23:09
Andreea Marin, poze la piscină! ”Zâna”, mereu surprinzătoare! GALERIE FOTO
Andreea Marin a fost pozată sexy, la piscină

Andreea Marin a făcut senzație la piscină cu aceste poze! Fanii au rămas surprinșți să vadă cât poate să fie de sexy fosta zână a surprizelor, chiar dacă a purtat o rochie, și nu costum de baie, cum ne așteptam cu toții. Desigur, nu a scăpat ocazia să se afișeze și în costum de baie, iar reacțiile au fost pe măsură.

Andreea Marin a realizat un pictorial cu totul incendiar, sub soarele torid de august. Temperatura s-a ridicat în termometre, când frumoasa brunetă și-a făcut apariția într-o rochie extrem de sexy, vaporoasă, diafană, plină de mister, care i-a pus în evidență curbele sale perfecte!

Citește și Mihaela Rădulescu, înlocuită de Andreea Marin?! ”Nu mă plec în faţa voastră”

Citește și Andreea Marin, în lacrimi! Fiica ei a fost ”de vină”!

Andreea Marin, sexy la piscină

Andreea Marin iubește din nou și acest lucru se vede cu ochiul liber, pe fața ei, care este numai un zâmbet, în ochii ei care sclipesc de fiecare dată. Pur și simplu radiază fericire. ”Responsabil” pentru toate acestea este Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de aproape 33 de ani. Acesta o face pe Andreea Marin să viseze din nou.

Andreea Marin a trecut prin trei divorţuri, însă eşecurile sentimentale nu au speriat-o. Dimpotrivă, şi-a adunat forţele şi, anul trecut, a intrat în altă poveste de dragoste, cu Adrian Brâncoveanu. ”Zâna” susţine că între ei există ”potrivire”, lăsând de-o parte diferenţa de vârstă de un deceniu, pe care ştie să o mascheze cu brio.

”De un om care m-a rănit, mă debarasez emoţional”, spunea Andreea Marin (42 de ani), imediat după divorţul de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, de la începutul lui 2017.

Şi s-a ţinut de cuvânt. Arată din nou înfloritor, iar din luna mai a anului trecut, senzuala brunetă i-a dăruit inima lui Adrian Brâncoveanu, consul în Libia, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă: ”Toţi trăim şi această poveste a dezamăgirii. El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire!”, a spus vedeta tv, la Antena Stars.

Andreea Marin își declară dragostea pentru consul cu fiecare ocazie pe care o are. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva luni, când cei doi îndrăgostiți au plecat într-o scurtă vacanță. ”Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×