BREAKING NEWS. Andreea Marin, operată de urgență. Mesajul de pe patul de spital

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
17/11/2018, 21:50
BREAKING NEWS. Andreea Marin, operată de urgență. Mesajul de pe patul de spital GALERIE FOTO

Andreea Marin a fost operată de urgență din cauza unor complicații la coloană. Fosta prezentatoare TV a ținut în secret faptul că se opereză și numai după ce a trecut cu bine peste intervenția chirurgială a vorbit deschis despre problema ei de sănătate. Conform mesajului postat de ”Zâna” pe Instagram, operația a decurs bine, iar în scurt timp va fi externetă din spital.

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!” a scris Andreea Marin, pe pagina oficială de Instagram.

Andreea Marin i-a mulțumit doctorului care a condus operația

Tot printr-o postare pe Instagram, Andreea Marin i-a mulțumit doctorului Dragoș Zamfirescu, cel care a operat-o: ”Acest om face minuni in vietile pacientilor lui. Astazi, este randul meu sa ii multumesc domnului Zamfirescu, cu tot sufletul, ca pacient aflat, acum cateva ore, pe masa de operatie, sub bisturiul sau. Ce era mai greu a trecut. Multumesc intregii sale echipe si doamnei doctor anestezist Irina Luca, a carei caldura si grija sunt atat de pretioase pentru pacientul ce intra cu emotie in sala, pentru operatie”, a mai scris Andreea Marin pe Instagram, care a anunțat încă acum de o lună că se va opera la spate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×