Categorie: Autor:

Andreea Marin, mesaj după operație: Uitasem să respir! Cum arată acum

Andreea Marin arată extraordinar, dar admite că se menține cu anumite eforturi. Aceasta a început să facă din nou mișcare după ce a suferit o operație, fapt ce a făcut-o să se obișnuiască mai greu cu orele de sport și cu rutina pe care o avea înainte. Zâna a ajuns pe masa de operații după ce a acuzat mai multe dureri la coloană. Aceasta a fost operată de curând pentru a rezolva problemele pe care le avea de mai mulți ani. Prietenii din mediul online i-au trimis multe mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică uneia din cele mai longevive persoane publice. De asemenea, bruneta le-a lăsat și ea câteva cuvinte care să-i asigure că este bine.

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a scris Andreea Marrin pe un site de socializare.

Andreea Marin, după operație

Probleme de sănătate erau niște vechi urme, însă care și-au spus cuvântul luna trecută, moment în care Andreea Marin nu a mai suportat durerile și a apelat la intervenție. Bruneta spune că se simte bine după operația la coloană. De asemenea, a și început să facă sport, așa cum obișnuia. „Prima oră de mișcare după două săptpmâni și jumătate de pauză de recuperare după operație. Uitasem să respir!? 

Andreea Marin

Tare bine e după sport, chiar și în varianta mai ușoară. Mulțumesc, @flavius_urs, îmi promit mie însămi să revin la antrenamentele individuale la fiecare două zile și să mă reintegrez în grupul energic al @bodyshaperomania de lunea viitoare! Am zis cu convingere și voce tare, să nu pot da înapoi!?, a fost mesajul acesteia de pe un site de socializare.

Andreea Marin, la prima oră de sport după operație, alături de antrenorul său